Futbol Sohbet

Bazen buna inat kaybetsinler istiyorum ama Beşiktaşlılığım ağır basıyor lanet olsun.

Beşiktaşlı da değil ahlaksız herif. Graf geldiği andan beri Grafla yatıp kalkıyor. Takım oynamıyor Graf diyor. Başkan transferde popülist davranıyor Graf diyor. Dertleri Graf'tan ekmek yiyememeleri. Doğru-yanlış tartışılır ama Taylan, Djalo ve Bilal Graf transferi. İkisinde de medyanın haberi uçak bileti alındıktan sonra oldu neredeyse. O yüzden sevmiyorlar Graf'ı. Bak sürekli Taylan / 6 milyon eleştirisi yapıyor adam neden?

Djalo'dan bile emin değilim ben. Mendes'in parmağı olabilir. 19 yaşındaki adama verdiğin 6 milyondan batmazsın, bizi zora sokan maaşlar. Maaşlar yüzünden çıkamıyorsun. Sergen'in rezil olup gitmesini istiyorum. Herif ganyan bahsi vermiş bizde çalışırken. Böyle rezil bir adam olamaz.

• Like
Tepkiler: count alucard
Takımda İcardi dahil herkes hazırlayıcı olmaya çalışıyor, bitirmek için oynayan sadece Osi ve barış. Halbuki takımın en dengeli halinde mükemmel olmasa dahi iki hazırlayıcı Yunus- Sara, 2 bitirici Osi ve Barış var. Sahada hangi oyuncu olursa olsun bu dengeyi bozmamak lazım. 2 hazırlayıcı hücumcu 2 bitirici.. Sane hazırlamak istiyorsa bunu Yunus ve Sara yokken yapmalı aksi halde bitirici rolde oynamalı. Bunu da yapabilecek bir oyuncu, senelerce yaptı ama TD böyle bir şeyi istemezse yapamaz ya da keyfine göre takılır adam. İş her türlü Okan'da bitiyor.

İkisinin de yaşı ve maaşı yüksek vs.

Bu yüzden birini almaya karar verdiler bence. Ve eğer biri alınacaksa İlkay yanlış tercihti.
İlkay Mertens katkısı bile verse, asıl ihtiyacımız olan Hakan'dı.
Uğurcan'a 36m verildiğini düşünürsek yönetim maliyeti umursamıyor sanki.

Hangisi doğru tercih bilemem ama orta saha rotasyonu yetersiz. 4 oyuncu var.

• Like
Tepkiler: justahuman

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü