Daredewill
★★★★
Uğurcan için yok trabzon şehrinden alıyoruz diye 30m veren yönetim Hakan'ı sanki bana pazardan alıyor gibi bedava almaya çalıştı. Sahada cevabı verdi. şov yaptı.
Bilal ve Salih denen arkadaş yerine Solda Rafa ortada Orkun-Kartal-Demir üçlüsüyle başlasaydı çok farklı şeyler konuşurduk. Bilali 50-60'da Abraham yerine alırdın. Şu an yaptıklarının daha fazlasını yapardı.
60 dakika 10 kişi oynadık resmen.
Barış kırmızı görür oynarsa xDFrankfurt'un içini boşaltmış olmasalar Galanın hiç şansı yokmuş. Şu haliyle bile Frankfurt ciddi sıkıntı çıkaracak.
Defansta Eren'e ve Abdülkerim'e fazla güvenmemeleri lazım. İlerde de İcardi için aynı durum geçerli.
İcardi'nin attığı son gollere baktım bu golleri Frankfurt'a atamaz. Bana biraz formsuz geldi.
Bu seviyedeki avrupa maçlarında forvetin kendine fırsat yaratabilmesi lazım. Dolayısıyla Osimhen'in sakatlanması çok kötü oldu.
Barış ve Sane kilit oyuncu olacak bu maçlarda. Osimhen yokken bu ikisi kötü oynadı mı ciddi sorunlar ortaya çıkabilir.
Sergen'in erkenden geleceği belliyken Gedson gitmeseydi keşke. Solda Rafa oynardı, orta sahada da Demir Ege-Gedson ve Orkun... Hatta Ndidi-Gedson-Orkun net ligin en iyi üçlüsü olurdu. Sergen'e de daha uygun bu üçlü. Veyahut Gedson gitti, benzer özellikte atletik oyuncu alsaydınız bari.
Cengo yerine de Aral çok iyi olurmuş.