Futbola o kadar para harcasanda göreceğin değer bu Beşiktaş'ın Türkiyede. 25m verdiğin oyuncunun ayağını kırmaya çalışan oyuncuya sarı kart bile çıkmadı, VAR müdahale etti. Orkun'a kırmızı çıktı ha kırmızı tartışılır niyet sezilir ona göre verilir burada hakemin ilk kararı önemli ama şu pozisyonda kötü niyet yoksa ben bir şey demiyorum. Hakemler Beşiktaş aleyhine kart çıkarmada çok tereddüt yaşamıyorlar haklı veya haksız bunu bu ligde son 3-4 yılda görmeye başladık. Bazı hakemler tereddüt yaşasa da özellikle yeni veya tetikçi hakemler gönülleri rahat bir şekilde veriyorlar. Ligin ilk maçı hakem HUM'u verdiler sonra atletik performansının düştüğünü gördük ve hakemliği bıraktı, madem bu kadar kötü neden ilk bizim maça verdiniz? Türkiye'de bir standart yakalamak zor, penaltı pozisyonları için hiçbiri değildi. Yeni hakemler gelsin diyoruz ama tetikçi olup olmadıkları meçhul, yani maç tempoluysa kesinlikle hakem hatası oluyor.
Serdar Adalı maç sonrasında sert açıklamalarda bulunup hakemi eleştirmeliydi. Ama ne hikmetse bizim taraftan 1 tane bile tepki yok. Kardeşim bir tane yönetici yok mu açıklama yapıp hakemlere baskı yapacak. Adil yönetim için sert çıkışacak, biz ayrıcalık değil adil bir maç istiyoruz. Sergen yarışın içine dahil olduğunda gerekli açıklamaları yapacaktır ama hep Sergen'den beklemek de çok fazla yük yüklemiş olursunuz hocaya. 3 puan alamasak şu pozisyonları konuşuyor olacaktık.