Futbol Sohbet

-Akşam Fb kazanır
-Milli takım kaybeder
-Osimhenin sakatlığından dolayı Frankfurt maçını da kaçırdığı haberi düşer.
Saat 7 gibi tv yi interneti kapatıp dışarı çıkıp hava almak gerek bu akşam çekilmez.
Profil foton çok güzel, ama şu yıldızları da koy :D @justahuman senin totemciliği çalmaya çalışıyor diye yorumladım ..

Aynen Beşiktaş yıllardır hakemden yana ayrıcalıklı zaten. Sadece Fener haksızlığa uğruyor bu ligde :D Bizim havlu atmamızda hakemlerin çabuk havlu atan Beşiktaş'a karşı yaptığı yanlış kararlar da etken. Geçen seneki GS maçında Arda Kardeşler kırmızıları es geçince GS deplasmanından sonra birde ataklarımızda sürekli düdüğe başvurmasıyla o maçı GS 2 tane hava topuyla ki birinde Ersin barajı ayarlıyordu ( Bu kural hatası değil ), yenildik . Maçtan sonra bizdeki basında direkt hedefi Gio yapınca çabuk attık havluyu. Yani biz zaten kırılgan bir camiaydık 3-4 yıldır, hakemlerde bu konuda yardımcı oldular.

Adam ilk Cerny'e tekme atıyor değip değmemesi burada niyetinin kötü olduğunu gösterir sonra da o sinirle Orkun'un sağ ayağına makas atıp sağ ayağının üzerine kendini atıyor. Yani oyuncunun sağ ayağının üzerine kendisini atıp kırmayı sol ayağını da makasa alarak kırmaya niyetleniyor.

Ne alakası var Sergen'in Orkun'a çeki düzen vermesiyle. VAR'ın müdahele etmemesi gereken pozisyonda gidip müdahale edip hakeminde niyet sezip kırmızı vermesi direkt artniyet. Orkun ayağını sallamadan önce sağ ayağının üzerine adam kendini atıyor, oyuncuda can havliyle veya kötü niyetle burada bir tekme savuruyor ki sert de değil tekme. Burada tam niyet belli bile değil. O zaman her pozisyonda ayak kafaya değince kırmızı olsun, kötü niyet veya değil. Saçma bir karar bu Sergen'in de Orkun'a kızdığını falan zannetmiyorum. Önceki geldiğinde de benzer olaylarda oyuncularını savunmuştu Sergen, olayın Orkun'la alakası yok ki Orkun maçın sonuna kadar çok iyi oynadı.
Geçen sene izlediğim nadir maçlardan biriydi Beşiktaş vs Galatasaray maçı. Ne yazsan haklısın o kadar diyeyim.

• Like
Tepkiler: Nebukadnezar
Aynen Beşiktaş yıllardır hakemden yana ayrıcalıklı zaten. Sadece Fener haksızlığa uğruyor bu ligde :D Bizim havlu atmamızda hakemlerin çabuk havlu atan Beşiktaş'a karşı yaptığı yanlış kararlar da etken. Geçen seneki GS maçında Arda Kardeşler kırmızıları es geçince GS deplasmanından sonra birde ataklarımızda sürekli düdüğe başvurmasıyla o maçı GS 2 tane hava topuyla ki birinde Ersin barajı ayarlıyordu ( Bu kural hatası değil ), yenildik . Maçtan sonra bizdeki basında direkt hedefi Gio yapınca çabuk attık havluyu. Yani biz zaten kırılgan bir camiaydık 3-4 yıldır, hakemlerde bu konuda yardımcı oldular.

Adam ilk Cerny'e tekme atıyor değip değmemesi burada niyetinin kötü olduğunu gösterir sonra da o sinirle Orkun'un sağ ayağına makas atıp sağ ayağının üzerine kendini atıyor. Yani oyuncunun sağ ayağının üzerine kendisini atıp kırmayı sol ayağını da makasa alarak kırmaya niyetleniyor.

Ne alakası var Sergen'in Orkun'a çeki düzen vermesiyle. VAR'ın müdahele etmemesi gereken pozisyonda gidip müdahale edip hakeminde niyet sezip kırmızı vermesi direkt artniyet. Orkun ayağını sallamadan önce sağ ayağının üzerine adam kendini atıyor, oyuncuda can havliyle veya kötü niyetle burada bir tekme savuruyor ki sert de değil tekme. Burada tam niyet belli bile değil. O zaman her pozisyonda ayak kafaya değince kırmızı olsun, kötü niyet veya değil. Saçma bir karar bu Sergen'in de Orkun'a kızdığını falan zannetmiyorum. Önceki geldiğinde de benzer olaylarda oyuncularını savunmuştu Sergen, olayın Orkun'la alakası yok ki Orkun maçın sonuna kadar çok iyi oynadı.
Hakemler genel rezalet, ben kayrılmıyoruz demeyeceğim ama o zaman İmmobile Barış'ın ensesine tokat yapıştırırken de kırmızı olacak, süper kupa maçı diye herkes goygoya alıyor ya da bize oluyor diye, genel olarak taraftarlarda objektiflik yok, kendimi de ayrı tutmuyorum, ama üç büyüklerin hakem diye ağlamalarını rezalet buluyorum.

ali koç başkan tehlikeyi sezip direkt tedescoyu getirmiş. Adamın yanlış yaptığı bir şey yok bu transfer sezonu da. 10 senedir şampiyon olamamış takımın başına 2 kere td olarak gelmiş gitmiş üstüne de 3 senedir aktif td lik yapmayan Aykut kocaman getirilmezdi. Dönüp dolaşıp hep aynı isimlere neden dönülüyor anlamıyorum çok beğeniyorsan koy 5 sene takımın başına şampiyon olamasa da dursun madem ama öyle bir sistem yok başarısız olan gidiyorsa daha da gelmesin.

• Like
Tepkiler: Glorfindel
ali koç başkan tehlikeyi sezip direkt tedescoyu getirmiş. Adamın yanlış yaptığı bir şey yok bu transfer sezonu da. 10 senedir şampiyon olamamış takımın başına 2 kere td olarak gelmiş gitmiş üstüne de 3 senedir aktif td lik yapmayan Aykut kocaman getirilmezdi. Dönüp dolaşıp hep aynı isimlere neden dönülüyor anlamıyorum çok beğeniyorsan koy 5 sene takımın başına şampiyon olamasa da dursun madem
Bu da popülist takılan salağın teki. Gerçekten ilginç kulüp ya doğru düzgün bi başkan adayı çıkmıyor.

• Like
Tepkiler: Bavs
Bu da popülist takılan salağın teki. Gerçekten ilginç kulüp ya doğru düzgün bi başkan adayı çıkmıyor.
Volkan a da uyuzum gerçi ben fb li değilim bana ne oluyor da , daha Anadolu’da bir başarısı yok fb ye sinyal yapıyor. Git bir bak Okan buruk napmıs anadoluda 7 tane kulüp çalıştırmış Başakşehir şampiyon yapıp gs gelebilmiş. Futbolcu olarak Efsanelikse Okan buruk senden 10 kat daha efsane .

• Like
Volkan a da uyuzum gerçi ben fb li değilim bana ne oluyor da , daha Anadolu’da bir başarısı yok fb ye sinyal yapıyor. Git bir bak Okan buruk napmıs anadoluda 7 tane kulüp çalıştırmış Başakşehir şampiyon yapıp gs gelebilmiş. Futbolcu olarak Efsanelikse Okan buruk senden 10 kat daha efsane .

Okan'ı beğenmiyoruz, Avrupa'da büyük oranda safi zarar işler yaptı ama GS'ye gelmeden önce 4 büyük kulüp dışındaki iki takımda kazanılmış iki kupası vardı.
Hak ederek geldi ama onun da takımın başında hoca varken ben hazırım bence zamanı vs demesine uyuz olmuştum.

• Like

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü