Futbol Sohbet

Dün kulüp tarihinin en kolay zaferlerinden birini aldık. Ligdeki takımlar bu kadar zayıf olduğu için yeterince hazırlanamıyor ve Avrupada başarısız oluyoruz diye düşünüyorum @Glorfindel @Zoro
Avrupada başarı bu sene Ali koç giderse olacak diye düşünüyorum Kenny Reis yoksa yine hayal kırıklığı olacak 😃

Dün kulüp tarihinin en kolay zaferlerinden birini aldık. Ligdeki takımlar bu kadar zayıf olduğu için yeterince hazırlanamıyor ve Avrupada başarısız oluyoruz diye düşünüyorum @Glorfindel @Zoro
Ustam Imu Koç hala takımın başında. Bakıyorum da FB'nin başına gelebilecek en muhteşem şeyin Imu Koç olduğunun farkına var mışsın.

Ama öyle hemen dönmek oluyor mu. Önce bir en yakın MHP ilçe binasına gidip tövbe falan et : P

Ustam Imu Koç hala takımın başında. Bakıyorum da FB'nin başına gelebilecek en muhteşem şeyin Imu Koç olduğunun farkına var mışsın.

Ama öyle hemen dönmek oluyor mu. Önce bir en yakın MHP ilçe binasına gidip tövbe falan et : P
İmu falan benzetmesi çok komik usta...
Ali'den kötü bir karakter olsa max bu olur:

Akp döneminin en büyük takımı gs işte reis, kim ne çıkarıyorsa çıkarsın buradan xD

Biz halimizden memnunuz değil mi @kekomancer
Yanlışın var ustam yapı fbnin arkasında ama 11 yıldır şampiyon olamıyor.
Allah gsli olduğu için yapıya rağmen şampiyonluk alıyor... Maalasef münafıkbahçe...

• Haha
Tepkiler: Zoro ve redteror

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü