Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uğurcan bu gün parasının hakkını fazlasıyla verdi, böyle oynarsa kimse bir şey demez. Helal olsun, inanılmaz iyiydi. Her maç şunun yarısını oynasa yeter.

• Like
Tepkiler: Gol D. Roger
Gs kazanmış sanırım. Maalesef namağlup şampiyonluk geliyor. Bugüne kadar sadece Beşiktaş başarmıştı sanırım. Adamları beş maç destekledik o rekorları da gidecek

• Haha
Tepkiler: Zoro ve justahuman
22 şut, 8 i isabetli, Young Boys tarzı bir rezalet
İnanılmaz kötüydü son 15-20dk karşıda Real-Barça varmış gibi ezildik. Şu avrupada olsun en az 5 fark olur.

9qpsyhd.png

Bu arada ben seni bu maçı bildin sayarım, en az 3 falan yememiz lazımdı
bence de bildim ama cebimden 300 tl eksildi :) :)

bok gibi oynadınız ama böyle beleş galibiyet almak büyük takım olmanın alametidir. geçtim futbolcuları, gs'deki malzemecilerin bile umursadığını sanmıyorum alanya maçını. bu maçtan önce herkesin aklında liverpool maçı olduğundan adım gibi eminim.

bana göre gs için çalan iki büyük alarm var:
1-) bir takımın en iyi oyuncusu kaleci olmamalı. uğurcan aldı bu maçı ama kalecinin 6.7, hadi bilemedin 7 reytingle bitirmesi lazım bir maçı. topun oraya gelmemesi lazım. rakip dünya devi değilse eğer kalecinin 8-10 kurtarış yapmak zorunda kalması çok korkutucu bir şey. umarım devamı gelmez bu performansın.
2-) sane çok fena patlayacak gibi duruyor bir tarafınızda. umarım toparlar ama hiç sanmıyorum.

Fener sezon başından beri yedi galibiyet almamış olabilir. Keşke bizim de böyle winner bir hocamız olsaydı kıymetini bilmiyorsunuz ah ah...
Uğurcan 300 tane top çıkardı, Frankfurt maçında böyle ezilmemiştik. Hatta muhtemelen Liverpool'dan 8 yesek bile Alanya kadar ezemezler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü