Azo Feyfa
★★★★★
Forvette bu mu oynuyor isak mi ona göre Liverpooldan adam çekelim
Isak oynasa keşke Reis formu düşük gsme yazık olmasınForvette bu mu oynuyor isak mi ona göre Liverpooldan adam çekelim
Ali Koç'un Fenerbahçeme ne faydası olmuş Glorfi Reis her türlü zarar adam ya. O kadar söyledim yabancı teknik direktör olacaksa Klopp,Spaletti olsun yok bunlar olmayacaksa İsmail Kartal olsun hiçbirini yapmadı. Getirilebilecek en en en kötü yabancı hocayı getirdi sonra başarı beklendi. Sadettin Saran şu an gördüğüm kadarıyla Ali Koç yolunda durmadan ilerliyor Mayıs-Haziran ayı gibi tekrar seçim olabilir...Tedesco varken yerli hoca araştırıyorsan niye bu adamı daha takımın başında tutuyorsun? Antalyaya da puan kaybetmek için mi? Volkan ile anlaşılmış ama görevi bile belli değil. Camia evladı diye. Profesyonellikten uzak davranmaya devam. Cidden saran tam bir fiyasko olma yolunda ilerliyor.
Ali Koç gider ayak kazık attı zaten eylülde kongre, kovacağı gevşek bir adama göre kadro kurma, gereksiz yıldız olmayan oyunculara verilen yüksek paralar vs enkaz bıraktı. Ama saran gelip yeni hocanın arkasındayız vs diyip 2 maçta yollayacaksa, hatta direkt yollamayıp arkasından iş çevirip yerli hocalarla görüşecekse ki bu takıma büyük zarar, gidip popülist eski kafalı davranıp aykut peşine takılacaksa bundan bir yol olmaz. Tedesco gerçekten kötüdür yollamak istersin direkt yolla o zaman. Ne uzatıp medyanın ağzına sakız verip duruyorsun. Ki bu zagreb maçından önce başlayan bir olay. Saran yeni teknik ekibe geldiğinden beri hiç arka çıkmadı. Kasımpaşa maçına göre adam gönderiyorlar. Öyle bir ortamda da zagreb maçındaki gibi leş ruhsuz oyun izlersin işte. Yani yeni yönetim hatalar zinciri ile başladı bile.Ali Koç'un Fenerbahçeme ne faydası olmuş Glorfi Reis her türlü zarar adam ya. O kadar söyledim yabancı teknik direktör olacaksa Klopp,Spaletti olsun yok bunlar olmayacaksa İsmail Kartal olsun hiçbirini yapmadı. Getirilebilecek en en en kötü yabancı hocayı getirdi sonra başarı beklendi. Sadettin Saran şu an gördüğüm kadarıyla Ali Koç yolunda durmadan ilerliyor Mayıs-Haziran ayı gibi tekrar seçim olabilir...
Kulübeye gelen topu da kaybedebilir dikkat etmek lazımSane Galatasaraya Turistik gezi için mi geldi kulübede beklese daha fazla yararı olur en azından top kaybetmez