Futbol Sohbet

Duruma göre 9 puan bile yetebilir, geçen sene 11 puan olduğu için herkes yine 11 puan olacak zannediyor. Ama daha düşük olacak, dediğin gibi 10 veya 9 puan yetiyor. Şuradan çıkamamak çok büyük enayilik olur, her türlü çıkmamız lazım. Geçen sene sınırın 11 puan olmasının sebebi maçların çok az berabere bitmesiydi, çok fazla 3 puan alan takım olduğu için sınır 11 puan oldu. Bu sene berabere biten maç sayısı az değil, o yüzden alt taraflardaki puan sınırları azalacak.
9 puan imkansız bir kere. Geçen sene uefa da 10 puanlı olan takımların yarısı dışarıda kalmış. Hadi çok absürt bir durum oldu 9 puan bile gitti, o zaman yine şansımız az çünkü ilk maç 4 yedik ve farklı yenebileceğimiz bir maç yok gibi .

• Like
Tepkiler: Azo Feyfa
9 puan imkansız bir kere. Geçen sene uefa da 10 puanlı olan takımların yarısı dışarıda kalmış. Hadi çok absürt bir durum oldu 9 puan bile gitti, o zaman yine şansımız az çünkü ilk maç 4 yedik ve farklı yenebileceğimiz bir maç yok gibi .
Bence en az 11 puan alırız, hocanın bizden kalite olarak düşük olan takımlara karşı oynatmayı başaracağını düşünerek söylüyorum. Biraz daha kompakt ve kontrollü olsak yeterli olacak.

• Like
Tepkiler: Whitebear D
Bence en az 11 puan alırız, hocanın bizden kalite olarak düşük olan takımlara karşı oynatmayı başaracağını düşünerek söylüyorum. Biraz daha kompakt ve kontrollü olsak yeterli olacak.
bodo ve usg den 4 Monaco ve Ajax tan 3 toplamda 10 puan oluruz. 10 puan toplarsa bence çıkamayız ama çokta üzmez Frankfurt maçı şanssızlık diyip geçeriz

• Like
Tepkiler: Glorfindel
bodo ve usg den 4 Monaco ve Ajax tan 3 toplamda 10 puan oluruz. 10 puan toplarsa bence çıkamayız ama çokta üzmez Frankfurt maçı şanssızlık diyip geçeriz
Bence çıkacağız, Frankfurt maçında aldığı tepkiden sonra Okan'ın hırs yaptığını düşünüyorum. Bu sene Avrupa'da en azından 1 tur ilerlemesi lazım, ligi al Avrupa'da hemen elen. Her sene her sene aynı terane bir yerden sonra olmuyor, içerideki Bodo maçında işin rengi belli olur. O maçı da kazanırsak gruptan çıktık derim, Ajax ve USG Bodo'dan çok daha kolay maçlar.

• Like
Tepkiler: Bavs
Bodoyu yenemicez gibi
Avrupa'yı ligden daha fazla önemsemesi lazım, ligi 2. 3. viteste bile kazanırız. O maça çok iyi hazırlanması lazım, Liverpool'u yendikten sonra elenmemesi gerek. Liverpool'u yenip ona rağmen elenmemiz çok kötü olur.

• Like
Tepkiler: Arthur
UCL'ye baktım geçen sene baraj 11 puan, UEL'ye baktım onda da 10 puan imiş, bu sene de öyle olur, 10-12 baraj olur, artık bir eksik bir fazla, onu göreceğiz.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü