Futbol Sohbet

Gri ne abi ya, yap böyle egzantirik bir renk koleksiyonluk çekelim.
Şu formalardan tek bana uyan siyahtı. Beyaz halı sahada giyilmez, çizgilinin de boyun bölgesi çok açık, hafif kilolu olduğumdan çirkin duruyor. O yüzden siyah dışında gri giyilebilir gibi duruyor. O yüzden yorumlamadan önce bir bakmam lazım, nasıl bir kesimi var.

Bizim bildiğim kadarı ile stat gelirleri baya yüksek, sanırım çok fahiş fiyatlardan biletlendirme yapılıyor.
Sizin bi karaborsa işi vardı :D Sizin stat her zaman dolu oluyor, bunda şampiyonlukların da etkisi var. Kötü gidince düşüyor oran.

Sergen cebini dolduracak herhalde eğer böyle sakat makat oyunculara yönelirse twitter'da yangın başlatılır. Beşiktaş'a Nsakala ve Welinton aldırmış adam. Ha daha ucuza daha iyisi alınabilir miydi belki ama bu işlerde hocaya şu oyuncuyu alacaz bir bakın hocam denir. O da ekibiyle inceler olumlu - olumsuz rapor verir. Ben ilgilenecem demek de ne demek. En son Şenol yaptı bunu sonra takımı toplayamadık, olumsuz rapor verebilir bu konuda itirazım yok ama Embolo gibi bize uymayan oyunculara yönelmesin.

Şu formalardan tek bana uyan siyahtı. Beyaz halı sahada giyilmez, çizgilinin de boyun bölgesi çok açık, hafif kilolu olduğumdan çirkin duruyor. O yüzden siyah dışında gri giyilebilir gibi duruyor. O yüzden yorumlamadan önce bir bakmam lazım, nasıl bir kesimi var.

Sizin bi karaborsa işi vardı :D Sizin stat her zaman dolu oluyor, bunda şampiyonlukların da etkisi var. Kötü gidince düşüyor oran.

Sergen cebini dolduracak herhalde eğer böyle sakat makat oyunculara yönelirse twitter'da yangın başlatılır. Beşiktaş'a Nsakala ve Welinton aldırmış adam. Ha daha ucuza daha iyisi alınabilir miydi belki ama bu işlerde hocaya şu oyuncuyu alacaz bir bakın hocam denir. O da ekibiyle inceler olumlu - olumsuz rapor verir. Ben ilgilenecem demek de ne demek. En son Şenol yaptı bunu sonra takımı toplayamadık, olumsuz rapor verebilir bu konuda itirazım yok ama Embolo gibi bize uymayan oyunculara yönelmesin.
Bu mayışlar nasıl ödenecek, kesin var o iş, arkadaşlar sürekli bilet bakıyor, çıkar çıkmaz 10 saniye sürmüyor bitmesi

• Like
Tepkiler: Nebukadnezar

Yahu merak ettim baktım, 1 sezon önce gelmiş adam. Şampiyon kadronun as kalecisi. 25 maçın 11inde gole kapamış kaleciyi. İkinci maç yine Aumann oynamış. 2. sezonda da ortalamadan kötü başlamış. 8 maçta 11 gol yemiş ligde. Sonra kadro dışı kalmış kaleye 18 yaşındaki meşhur Fevzi ağabey geçmiş. 18 maçta 27 gol yemiş. Belki Aumann olsaydı şampiyon olacaktık yine. Ne güzel sıkıyorlar ya.

Bu anı işinde bir tek Nihat var %80-90 doğru hatırlayan. Arada oluyor 1-2 yanlış hatırladığı sekans ama doğru söylediğini altta video ile paylaşıyorlar hep.

Türkiye 2. olabilirse en olası rakipler şunlarmış.

• Kuzey İrlanda
  • Romanya
  • İsveç
  • Kuzey Makedonya
  • Moldova
  • Galler

Kağıt üstünde kolay rakipler olsa da bunlara bile elenebiliriz maalesef. İsveç'te zaten hem Isak hem Gyo var. İyi günlerine tek gelsen sadece biri kaybetbene sebep olabilir zaten ki bunlar dışında PL'de oynayan bir çok oyuncusu var. Diğer rakiplere karşı kağıt üstünde favori olacağız ama en çok bu maçlar canımızı yakıyor.

Umarım her şey istediğimiz gibi gider ve şampiyonaya gideriz. Çeyrek asır olmuş olacak yeter artık gidelim.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü