Evet derbiye, Yasin Kol atanmış. GS'li arkadaşlar alınmasın ama biz Beşiktaş'lılar olarak sevmediğimiz 3 hakem son GS derbilerinin hepsinde yer aldı. Mesela geçenki hakem neden denenmedi tamam o kadar iyi değildi ama amacı sürekli oyunu oynatmaktı. Yasin Kol'un ilk süper lig maçı yanlış hatırlamıyorsam ilk yarı 3-0 Alanyaspor'u depalsmanda yenerken ki maçtı. Sonra durduk yere Weghorst pozisyonun içinde faul yapmamışken bile 2.sarı karttan oyundan atmıştı. Sonra saçma sapan kartlar ve faullermaç 3-3'e gelmişti.
Sonra da bu adam bilmem kaç maç kötü yönettiği için maça çıkmamıştı. Şimdi böyle bir şeye maruz kalmış bir adamın derbi hakemliği yapması kabul edilebilir bir şey değil. Bakın taraflı yönetecek demiyorum, kötü hakem diyorum ki tetikçi olma ihtimali bile olabilir. Yani GS'yi doğrayabilir, hangi maçı iyi yönetmişte derbiye atanıyor anlamıyorum. Aşağıya da Beşiktaş ve GS istatistiklerini atyıroum. Henüz bakmadım atınca görücem bende:
Takım | Maç | G | B | M | Rakip | MBP | |
---|
Beşiktaş | 7 | 4 | 2 | 1 | 20s 2K | 20S 1K | 2.00 |
Galatasaray | 4 | 2 | 1 | 1 | 13S 2K | 7S 1K | 1,75 |
Not: Bu arada biz düdük asmasını da istedik.
Not2: Bu adam ingilizce bilmiyor. Bakın bizim sektörde bile minimum A2 seviyesi falan istiyorlar ki dökuman okuduğunda en azından ne kelimeleri bilsin diye. Bu adam konuşmayı bile bilmiyorken bilmem kaç avro maaş alıyor. Gerçekten iğrenç bir karar.
Not3: Bugün hastaneye gidicem dahiliye, en son Alanya maçından 4 gün önce gitmişim bu da böyle bir bilgi

Bir de geçen sene check-up yaptırmıştım ama genel kontroldü.