Futbol Sohbet

Galatasaray-Beşiktaş

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anketin kapanma tarihi: .
Zubkov ritim tutarsa yeterli ama yerli yedek olmak zorunda. Visça ile vedalaşıp sola da yedek alırsak iyi olur. Olaigbe yetenekli ama bal yapamıyor. Skor üretmeye başlarsa lig için yeterli olur. Bizim bek yedeğimiz yok o çok sıkıntı.

Esasında Zubkov modeli bir sol kanat bulup 3-4-3 dönmek var. Ama hoca muhtemelen önde bouchari önlerinde Oulai folcarelli düşünüyor. Bu düzende de iki büyük problem var. Biri henüz sol kanadı oturtamadık ve hoca agustoyu da kesmek istemiyor ama mevkisi orası değil. İkincisi de bu üç orta saha aynı anda oynadığında yerine koyacağın adam olmayacak.

• Like
Tepkiler: Skywalker
Zubkov ritim tutarsa yeterli ama yerli yedek olmak zorunda. Visça ile vedalaşıp sola da yedek alırsak iyi olur. Olaigbe yetenekli ama bal yapamıyor. Skor üretmeye başlarsa lig için yeterli olur. Bizim bek yedeğimiz yok o çok sıkıntı.
Bek hallolur, ben her maçınızı izlemedim ama Fatih iyi hoca, hem bu sene Avrupa niz da yok, uzun bir sakatlık sorunu olmadığı sürece gayet iyi kadro ama izlediğim maçlarda en çok gözümü tırmalayan kanatlarınız oldu, geçen de yazdım Zubkov da iyi olma potansiyeli var ama inanılmaz kötü tercihler yapıyor mac icinde, gelişim göstermez ise sıkıntı, Olaigbe yi ise direkt beğenmiyorum ben usta ya, o yüzden 2 kanat diyorum. Bence defansif olarak sıkıntınız yok ama Fatih hocanın oynatmaya çalıştığı direkt oyunda kanatlar önemli, o konuda sıkıntı yaşayacaksınız

Keşke kardeş keşke :D Aslında bu muçi fena oyuncu değil ama on numarada bence sorunlu. Herif sola devrilince daha iyi iş görüyor. O parayı vermeyiz o ayrı. Devre arası illa transfer yapılırsa viscadan çıkılır bence.

@RedAcT oynadığı maç sayısı çok az henüz 18 maç yapmıştı orada. Kendisini göstermesini beklemiş olabilirler ama birçok istatistikte En üstteydi O haliyle bile. Scouting başarısı diyebileceğimiz bir durum Bizim açımızdan
5.5 Lig 1 orta sıra takımları icin çerez parası ve dediğim gibi, oyuncu tam Lig 1 topçusu, dinamik, atletik ve driplingci, cok şaşırtıcı benim icin almamış olmaları

Bek hallolur, ben her maçınızı izlemedim ama Fatih iyi hoca, hem bu sene Avrupa niz da yok, uzun bir sakatlık sorunu olmadığı sürece gayet iyi kadro ama izlediğim maçlarda en çok gözümü tırmalayan kanatlarınız oldu, geçen de yazdım Zubkov da iyi olma potansiyeli var ama inanılmaz kötü tercihler yapıyor mac icinde, gelişim göstermez ise sıkıntı, Olaigbe yi ise direkt beğenmiyorum ben usta ya, o yüzden 2 kanat diyorum. Bence defansif olarak sıkıntınız yok ama Fatih hocanın oynatmaya çalıştığı direkt oyunda kanatlar önemli, o konuda sıkıntı yaşayacaksınız
Olaigbe çalım işine çok giriyor. Hızlı ve çalım yeteneği lig üstü. Dün akşam sonradan girdi resital yaptı ama rakip kaleci Bilal çok içi maç çıkardığı için skor üretemedi çocuk. Pas atma alışkanlığı geliştirirse bence gayet yeterli olur.

Zubkov ise skora takıntılı bir oyuncu. gol ya da asist yapamayınca sürekli şut denemeye başlıyor. kendini geçen seneki gibi gösterme derdinde. En sevmediğim oyuncu hareketidir sürekli kendini göstermek için şut denemek. Müsait anda vurulur ama takım ceza sahasına yığılmışken sürekli sola çekip vurman için Robben olman lazım. değilsen laf yersin. ilk yarı çok kötü oynadı ama ikinci yarı çıkana kadar çok iyi oynadı Zubkov.

Esasında Zubkov modeli bir sol kanat bulup 3-4-3 dönmek var. Ama hoca muhtemelen önde bouchari önlerinde Oulai folcarelli düşünüyor. Bu düzende de iki büyük problem var. Biri henüz sol kanadı oturtamadık ve hoca agustoyu da kesmek istemiyor ama mevkisi orası değil. İkincisi de bu üç orta saha aynı anda oynadığında yerine koyacağın adam olmayacak.
Felipe Zubkov gibi arkaya sarkmaya çalışsa harika olurdu ama adam topu sürerek gitmeyi tercih ediyor. Böyle bir formasyonda Olaigbe yedeği çok lüks olur ve bizim için harika bir durum. Sikan zaten forveti yedekliyor. Onuachu beni uyuz ediyor gol atmasına rağmen. Topla gereksiz yere çok oynamaya başladı tehlikeli bölgede.

• Like
Tepkiler: RedAcT

Tam olarak öyle değil aslında. Zubkov geçen sene takımın Nwakaeme si gibiydi bu seneye biraz kötü başladı. Olaigbe de normalde çok özgüvenli bir çocuk alışma sürecini henüz atlatamadı ama dün girdiği kısımda hem de sağda oynadığı halde çok daha iyi göründü. Bu genel düşüşün sebeplerinden biri de bence bu mevkileri bağlayacak bir oyuncumuzun olmayışı. Top Orta sahadan hızlı çıkamayınca bu adamlar Çok geri geliyor ve topla katetmeleri gereken mesafe çok artıyordu. Dün ilk yarıda hocanın okaylı orta saha denemesi Oulai'e özgürlük tanımak içindi mesela bu adamları kaçırsın diye. Kesinlikle o bölgenin oyuncusu değil ama bouchari geldiğinde 8.5 gibi oynayacak olan yine oulai olur. Duyduğum kadarıyla Bouchaouari savunma önünde daha iyi bir oyuncuymuş çünkü. Folcarelli ise inceci değil. Aslında tam toreira modeli it gibi sağa sola basan hatta ön liberoya basan Adam. Bu işler doğru yapıldığında kanatları kaçırabileğimiz opsiyonlar bence artacaktır.

Olaigbe çalım işine çok giriyor. Hızlı ve çalım yeteneği lig üstü. Dün akşam sonradan girdi resital yaptı ama rakip kaleci Bilal çok içi maç çıkardığı için skor üretemedi çocuk. Pas atma alışkanlığı geliştirirse bence gayet yeterli olur.

Zubkov ise skora takıntılı bir oyuncu. gol ya da asist yapamayınca sürekli şut denemeye başlıyor. kendini geçen seneki gibi gösterme derdinde. En sevmediğim oyuncu hareketidir sürekli kendini göstermek için şut denemek. Müsait anda vurulur ama takım ceza sahasına yığılmışken sürekli sola çekip vurman için Robben olman lazım. değilsen laf yersin. ilk yarı çok kötü oynadı ama ikinci yarı çıkana kadar çok iyi oynadı Zubkov.

Felipe Zubkov gibi arkaya sarkmaya çalışsa harika olurdu ama adam topu sürerek gitmeyi tercih ediyor. Böyle bir formasyonda Olaigbe yedeği çok lüks olur ve bizim için harika bir durum. Sikan zaten forveti yedekliyor. Onuachu beni uyuz ediyor gol atmasına rağmen. Topla gereksiz yere çok oynamaya başladı tehlikeli bölgede.

Dün Zubkov pinaya çıkarmadığı toplar yüzünden deli etti beni. Bir tane son dakikalarda Onachu yaptı. Sanırım mustafaydı bomboş duruyordu gitti saçma sapan bir şut attı mustafaya atmak varken.

Felipe Brezilyalı ya canını yediğim. Futbol be. Topla oynasınlar dans etsinler gülsünler Futbol şu bet suratlı avrupalılardan kurtulmalı.

• Like
Tepkiler: Skywalker
Ankete bak herkes totem yapmış. :D
En azından burada Bergen deriz :D Yiyor taktik, millete zaten Bergen'in suçu deriz geçeriz. Arada bi @Bavs la kavga ederiz ama salağa yatarız:D Böyle mutlu da oluyon, yenilsen de umurunda olmuyor. Bergen gitsin Bergen gitsin deriz, hatta nick'e de ekleriz. #Bergen İstifa sonra şampi olursak sildiririz :D

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü