Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada kesinlikle Hakan Çalhanoğlunu istemiyorum regista tipi ortasahalardan nefret ederim( Xavi-Ini haricinde) Fenerbahçeme uygun profil değil. Bize savaşçı lazım Appiah tarzı. Buna uygun tiplerde Biossuma-Anguissa-Partey gibi olmalı ama bizim mallar gider Hakan'ı alırlar çünkü eşekler...

• Haha
Tepkiler: ErsiN.
Bu arada kesinlikle Hakan Çalhanoğlunu istemiyorum regista tipi ortasahalardan nefret ederim( Xavi-Ini haricinde) Fenerbahçeme uygun profil değil. Bize savaşçı lazım Appiah tarzı. Buna uygun tiplerde Biossuma-Anguissa-Partey gibi olmalı ama bizim mallar gider Hakan'ı alırlar çünkü eşekler...
Bence 4-3-3 de fred-bissouma-hakan orta sahası fena olur

• Wow
Tepkiler: Zoro
Fenerbahçenin tam aradığı profil. Stoperlerin ayaksız beklerin ayaksız topu nasıl ileri taşıyacaksın. Hakan İtalyada en çok kilit pas atan oyuncularda zirvede. Evet tek başına dezavantajları var ama yanına süpüren bir tipte oyuncu koyulursa hakan fenerin oyununu bayağı yukarı taşır.

• Sad
Tepkiler: Zoro
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü