Alpamis
★★
En son gördüğümüzde Garp geldi diye gerilen bir Xebec vardı usta?Garp ve Roger tek tek dalsalar Xebeci anca terletirler başka bir zararları olmaz.
En son gördüğümüzde Garp geldi diye gerilen bir Xebec vardı usta?Garp ve Roger tek tek dalsalar Xebeci anca terletirler başka bir zararları olmaz.
Sende Erkan12 ye gülerken onun gibi analizlere mi başladın sana yakışmadı her gerilen yeniliyor mu öyle mi hayal kuracaz Xebec imunun karşısında bacak bacak üstüne atan adam Garptan mı tedirgin olacak Ağa babalarına kafa tutmuş adam Garptan korkmuş güzel hikaye ama tutmaz bu hikaye.En son gördüğümüzde Garp geldi diye gerilen bir Xebec vardı usta?
Erkan12'ye pek gülmedim ben hatan var.Sende Erkan12 ye gülerken onun gibi analizlere mi başladın sana yakışmadı her gerilen yeniliyor mu öyle mi hayal kuracaz Xebec imunun karşısında bacak bacak üstüne atan adam Garptan mı tedirgin olacak Ağa babalarına kafa tutmuş adam Garptan korkmuş güzel hikaye ama tutmaz bu hikaye.
Roger ile Garp arasında 1 yaş var. Garp ile WB arasında 4 yaş var. Xebec bunlardan ne kadar daha yaşlı belli değil.Henüz bir şey demek için çok erken olduğunu düşünüyorum. Millet çok gereksiz Roger eleştirip, çok gereksiz Xebec övüyor. Bu dört isim sıfır ondalık yüzdeler kadar ayrılar birbirlerinden. Yıllarca KK potası diye bu dört isim yazıldı beraber. Bu kadar fark olamaz. Yok 2 tanesi, diğer 1 tanesini alamaz falan bunlar fanatik laflar, saçma.
Her türlü sonuçlanabilir, biraz daha görmek gerek.
Eğer God Valley hallerini ele alacak isek yaş farkları sebebiyle Roger ile Newgate diğer ikisinde genç, henüz zirve değiller. Garp ile Xebec daha yaşlılar o yüzden zirve hallerine de daha yakınlar gibi. O yüzden Garp Vs Xebec'e bakar biraz.
Ancak herkes en zirve halinde ele alınacaksa Roger'ın ağır basacağı kanaatindeyim. Ancak ağır basan Xebec ya da WB olsa gene şaşırmam dediğim gibi bu dört ismin hiçbiri yabana atılabilecek adamlar değil.
WB'nin prime olmasına daha çok var o yüzden. 4 yaş eşittir 4 koca yıl. WB gitsin kumda oynayıp büyüyüp geri gelsin.Roger ile Garp arasında 1 yaş var. Garp ile WB arasında 4 yaş var. Xebec bunlardan ne kadar daha yaşlı belli değil.