Tiksav Lee
Mod
-
Vitrin konusu
Hoş geldin Sogo... SoraOnaylandık çok şükür.
Hoş geldin Sogo... SoraOnaylandık çok şükür.
@Kuroro @rootForum için bir mobil uygulama düşüncesi var mı? Yoksa önayak olabilirim. 1.5 yıldır falan self-taught mobil geliştiriciyim. Çok aşırı iyi değilim ama elimden geleni yaparım. Yardım da olursa güzel bir uygulama çıkar gibi. Şimdilik planda yoksa bile ileride düşünürseniz buralardayım. Haber ederseniz yardımcı olurum.
Hoşgeldin foruma keeprım. Seni burada görmek sevindirdi. Kusura bakma geç döndüm mesajına. Forumun ayarlarla ilgileniyordum. Forumun mobil tarayıcıdaki versiyonunu elimden geldiğince akıcı yapmaya çalışıyorum. Olur da başaramazsam kapını çalacağım çok teşekkür ederim.Forum için bir mobil uygulama düşüncesi var mı? Yoksa önayak olabilirim. 1.5 yıldır falan self-taught mobil geliştiriciyim. Çok aşırı iyi değilim ama elimden geleni yaparım. Yardım da olursa güzel bir uygulama çıkar gibi. Şimdilik planda yoksa bile ileride düşünürseniz buralardayım. Haber ederseniz yardımcı olurum.
Menajeri benim olur da işin düşerse özelden ücretleri konuşabiliriz.Hoşgeldin foruma keeprım. Seni burada görmek sevindirdi. Kusura bakma geç döndüm mesajına. Forumun ayarlarla ilgileniyordum. Forumun mobil tarayıcıdaki versiyonunu elimden geldiğince akıcı yapmaya çalışıyorum. Olur da başaramazsam kapını çalacağım çok teşekkür ederim.
Hoş bulduk usta. Elimden geldiğince yardımcı olmaktan mutluluk duyarım. Dediğim gibi biraz tecrübesizim ama biraz üzerinde çalışarak mükemmel bir uygulama yapılabilir bence.Hoşgeldin foruma keeprım. Seni burada görmek sevindirdi. Kusura bakma geç döndüm mesajına. Forumun ayarlarla ilgileniyordum. Forumun mobil tarayıcıdaki versiyonunu elimden geldiğince akıcı yapmaya çalışıyorum. Olur da başaramazsam kapını çalacağım çok teşekkür ederim.
Yeni emojiler, tepkimeler vs ekleyebiliyor muyuz? Paralı mı yoksa o özellikler?Hoşgeldin foruma keeprım. Seni burada görmek sevindirdi. Kusura bakma geç döndüm mesajına. Forumun ayarlarla ilgileniyordum. Forumun mobil tarayıcıdaki versiyonunu elimden geldiğince akıcı yapmaya çalışıyorum. Olur da başaramazsam kapını çalacağım çok teşekkür ederim.
Raporlama çalışıyor mu diye denesek mi?Pardon forumda yeniyim de shanks'a sövme başlığı ne tarafta