Genel Sohbet TEST

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan root
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
En son anlattığım ile aynı işte. Dirseğe biraz dikkat etmesem serçe parmak uyuşuyor günlerce. Sen düzeldin mi?
Ben düzelmedim . Senin anlattığından hatırladığım spordan sonra falan oluyordu bir gelip bir gidiyordu değil mi ?

Bu işin iki tedavisi var. Birincisi kol bükmemek İkincisi ise ameliyat. Kol bükmemek erken evrede işe yarar ama ilerlemişse yaramaz. Keşke çeşitli tedavi türlerinin uygulanavildigi bir durum olsaydı ama bu kadar basit maalesef . Fizik tedavi ise çok dikkatli , vücudu dinleyerek yapmak lazım . Özellikle uyuşukluğun olduğu zamanlarda değilde olmadığı zamanlarda deneyebilirisn ama uyusukken yapma bence çünkü sinir zaten şişiyor sen bir de germe kaydırma hareketi yaparak daha fazla irrite edebilirsin. Sinir dediğin şey fazla gerilmeyi açılmayı gerilmeyi sevmez.

Dipnot: yalnızca 1.5 parmağının duyusunu beslese de o sinir elinde en fazla kası besleyen sinir. Başparmakla işaret arasındaki dolgun bölgeyi bile o sinir besliyor. Hatta bas parmağı geriye açmak bile ondaydı sanırım (bundan tam emin değilim). Ve buradaki kasları bir kez kaybedersen bir daha asla geri döndüremezsin . O yüzden dikkat et

• Like
Tepkiler: Kuroro
@Mewtwo Hacı bu senin avatarın verdiği vibe
ben-o-de%C4%9Filim-600x375.jpg

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü