-
Vitrin konusu
Mizah konusunda fikrin değişti mi ?
Yok değişmedi. Daha doğrusu Youtube’daki video edit işleri seviyorum ama, hala stand-up tarzı mizahtan tiksiniyorum.
Mizah konusunda fikrin değişti mi ?
Burada o özellik yok galiba ya. Ben de yapamadım.Merhaba. Mobilden mesaj alıntısı yapılabiliyor mu? Farklı konudaki mesajı alıntı yapamıyorum.
Olmamış ama.@İnari Burada seni direkt etiketleyebiliyoruz. Büyük I yazayım çünkü büyük İ olmuyor falan diye dertler yok. İster büyük ister küçük ı veya i yaz oluyor.
emin misin@İnari Burada seni direkt etiketleyebiliyoruz. Büyük I yazayım çünkü büyük İ olmuyor falan diye dertler yok. İster büyük ister küçük ı veya i yaz oluyor.
İngiliz humorcu tayfa seni kendilerine düşman olarak görebilir.Yok değişmedi. Daha doğrusu Youtube’daki video edit işleri seviyorum ama, hala stand-up tarzı mizahtan tiksiniyorum.
İngiliz humorcu tayfa çok tehlikeli. İngiltere’de bıçaklı kavgadan ölmeyen kim varsa gidip komedyen oluyor.İngiliz humorcu tayfa seni kendilerine düşman olarak görebilir.
İlgileneceğim bununla.Merhaba. Mobilden mesaj alıntısı yapılabiliyor mu? Farklı konudaki mesajı alıntı yapamıyorum.