Genel Sohbet TEST

doğru yemek yemek lazım. insan en temel ihtiyacı yemek yemek. yemek yediğinde şişkinlik yaşıyorsan doğru şeyler yemiyorsun demektir.
Benim küçüklükde de gaz çıkarma sorunu varmış abi. Gazlı içecekten kaynaklı diğer insanlara göre gazlı içecek içtikten sonra gaz çıkarmam çok uzun sürüyor.

Evde Kumpir yaptık yanına iki tane kola gömünce böyle oldu. Bir ara asitliği hayatımdan çıkardım aşağı yukarı 1 yıl hiç içmedim sonra ne olduysa geri bozuldu. O dönem gaz çıkarma sorunum veya şişkinlik hissi neredeyse hiç olmadı. (Gazlı çok sık tüketmiyorum)

Gymler çok pahalı değil mi ya. Benim yakın civarda sadece macfit var ve uçuk fiyatları baya.
1 yıl olmuştur gitmeyeli 1250ye 3 aylık yaptırmıştım eskiden şimdi 1 ayı o kadar olmuş diyorlardı bi fiyat öğrenicem işte bakalım. 1-1.5kysa veririm fazlaysa yapacak bir şey yok.
Kilo alabildin mi bari?
Ayrı eve çıktığımız ilk dönem kilo verdiğim için şuan eski kiloma dönmüşümdür max :)))

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü