Genel Sohbet TEST

Aslm. Valla ben bugün Özel'in o leman muhabbetinden çok çekiniyordum. Utandım kendimden sonrasında.
Çizilen oyun alanı içinde siyaset üretmiyor artık ya. Neyse, Gündem konusu lazım galiba buraya da :D Hey gidi zamanında 10 sene önce falan ben açmıştım ilk gündem başlığını, oradan verdik zehri foruma.

Valla şu an buranın tek bir eksiği var Erkan12. Fakat adam yabancı forumlarında elit yorumcu şu an. Transfer etmeye paramız yetmez anca Ali Koç getirebilir Erkan12'yi buraya.
Dört Büyük Yonko

Smoker - Korsanfan
kekomancer - Ekşisözlük One Piece Timi
Erkan12 - Globalde bizi temsil eden Türk
Capori - Türk One Piece Youtuber

Dört Büyük Yonko

Smoker - Korsanfan
kekomancer - Ekşisözlük One Piece Timi
Erkan12 - Globalde bizi temsil eden Türk
Capori - Türk One Piece Youtuber

Bu dördü One Piece topluluğunun X-Drake'dir. Bizi temsil ediyorlar çok büyükler çok. Keko kaç ekşiciyle küfürleşiyor One Piece konusunda aklım şaşıyordu. Erkan12 desen hakkında bir dolu yabancı meme var. Capori anime içeriği tüketmediğim halde keşfetimi ve feedimi taciz ediyor. Türkiye Cumhuriyeti Devletindeki ilk One Piece mangasını okumuş olan adam hakkında yorum bile yapmayacağım. One Piece Türkiye'ye getiren adam. Hatta Uzan ailesinin yanına gidip Star TV'de lastik çocuğun yayınlanmasını bizzat kendisi istemiş. Öyle bir adamdır Beyaz Avcı.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü