twei
★★★
herkesin dibine yatabileceği bi ağacı olması lazım, mis gibi esiyoBiri güneşe ateş etsin lütfeğn
herkesin dibine yatabileceği bi ağacı olması lazım, mis gibi esiyoBiri güneşe ateş etsin lütfeğn
Karadeniz lobisi olarak güneşten çok etkilenmiyoruz. Yine de dışarı çıktığımda nem iyi hissediliyor. Biraz yorucu bu sıcaklar..herkesin dibine yatabileceği bi ağacı olması lazım, mis gibi esiyo
Teşekkürler. Sayfaya alışmaya çalışıyorum . Güzel olmuş yavaş yavaş gelecekRica ederim, siteyle ilgili herhangi merak ettiğin bir şey olursa ben dahil buradaki herkes yardımcı olur
Sen de ilk defa böyle bir siteye üye oluyorsun değil mi? Face grubuna benzemez tabii, hahaTeşekkürler. Sayfaya alışmaya çalışıyorum . Güzel olmuş yavaş yavaş gelecek
Siber saldırıda patlayan pcyi yenileticem reis haftaya gelir, yasaklı site reklamları için @Kuroro ‘yu ikna etmeye çalışıyorum.
Güneşi kızdırıp pişmiş tavuğa mı dönelimBiri güneşe ateş etsin lütfeğn
Bu kızmamış hali mi?Güneşi kızdırıp pişmiş tavuğa mı dönelim![]()
daha şiddetlisinden korkarım güneşin unuttuğu yerlerde yaşamak istiyorum benBu kızmamış hali mi?![]()
Öyle deme usta. Günün birinde güneşi de özlersin...daha şiddetlisinden korkarım güneşin unuttuğu yerlerde yaşamak istiyorum ben![]()