Devrimci adam böyle durmaz, devrimci adam dik durur.Ban attircam cevabina gore
Sadece KorsanFan'a üyeyim de onda da hatırlayamadım :/. Vardır muhakkak.yani tüm forum sitelerinde bu var nesi garip :S
Devrimci adam böyle durmaz, devrimci adam dik durur.Ban attircam cevabina gore
Sadece KorsanFan'a üyeyim de onda da hatırlayamadım :/. Vardır muhakkak.yani tüm forum sitelerinde bu var nesi garip :S
Dragon fani adamsin la, hicbisi yapamazsin derken bi dusunSen hiç bişi yapamazsın. İnarisin sen kendine gel.
Hiç bir şey yapamıcak adamı benden iyi kim tanıcak işte. Denizlide yaşayan adamsın olum kdornfdodnepDragon fani adamsin la, hicbisi yapamazsin derken bi dusun
Denizlime laf ettirmem, kucuk sehir bi baskadirHiç bir şey yapamıcak adamı benden iyi kim tanıcak işte. Denizlide yaşayan adamsın olum kdornfdodnep
Şehir mi? Köylüsün olum senDenizlime laf ettirmem, kucuk sehir bi baskadir
Yaşlandık diyelim, iş güç.Hoşgeldin. Daha sık gelirsin heralde buraya. Önceki forumdan mı soğumuştun yoksa One Piece’den mi?
köyümde mutluyum koçum benŞehir mi? Köylüsün olum sen![]()
Mutlu ol zaten şükrücüğüm. Sevinirim. Ama köylüsün köylü kal fkfkfkfköyümde mutluyum koçum ben
Reis valla bende KF hızlandı bile. 3 aydır zor giriyordum, şu an akıyor.Aynı şekilde bana da bir şey olmadı. Herhalde çok tınlamıyorlar.