Genel Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan root
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Video kesilip biçilmiş belli de anladığım savaş görmüş insanlar varken maddi zorluk onların yanında hafif kalır tarzı biseye getirmek istemiş gibi. Uzun hali lazım yoksa 1 somun ekmek 15 lira maddi zorluğu sanayiye ekmek parası dilenmek için gelenlerden görüyorum her gün.
İhtiyaç duyulan paranın istendiği an kazanılacak bir şeymiş olduğunu sanıyor kamil. Daha önceden de para biriktirmeyin harcayın bir kere geliyorsunuz dünyaya falan diyordu :d zaten iki üç tane şey biliyor hep aynı şeyleri konuşuyor bu laflarının arkasına da az yemek sağlıklı olan demiştir herhalde.

• Like
Tepkiler: twei
Video kesilip biçilmiş belli de anladığım savaş görmüş insanlar varken maddi zorluk onların yanında hafif kalır tarzı biseye getirmek istemiş gibi. Uzun hali lazım yoksa 1 somun ekmek 15 lira maddi zorluğu sanayiye ekmek parası dilenmek için gelenlerden görüyorum her gün.

Kesip biçilme mevzusu değil başka videoları da var. Batılı grifterlarla aynı saçmalıkları söylüyor sürekli. Covid’den sonra çok popüler oldu bu gavat ordusu. Hem yerlisi var hem yabancısı. Bazıları Sinan gibi yüksek profilli oluyor. Bazısı Andrew Tate tarzı çakal oluyor.

Sürekli ağızlarında aynı şey var. “Fakirseniz tek suçlu sizsiniz. Fakir olmak bir zihniyet meselesi. Eğer zihniyetinizi değiştirirseniz zenginleşeceksiniz.” Milletin zihniyet değiştirip delüzyondan delüzyona koşmasını öneriyorlar.

• Like
Tepkiler: Zoro
İhtiyaç duyulan paranın istendiği an kazanılacak bir şeymiş olduğunu sanıyor kamil. Daha önceden de para biriktirmeyin harcayın bir kere geliyorsunuz dünyaya falan diyordu :d zaten iki üç tane şey biliyor hep aynı şeyleri konuşuyor bu laflarının arkasına da az yemek sağlıklı olan demiştir herhalde.
Enflasyon nediri mi bilmiyorlar çarşı pazar mı gezmiyorlar bilemem de şuan ülke iç açıcı değil millet burnundan değil götünden soluyor ay sonu için. Daha önce ne dedi bilmem. Savaş ise ülke de yaşam savaşı var.

• Like
Tepkiler: Zoro
bu sinan canan denen herif genelde yarım yamalak görüşlerini gerçekmiş gibi anlatıyor. evrimsel psikoloji konusunda da böyle biyoloji sosyoloji ve tarih hakkında konuşurken de böyle. kavramları birbiri ile karıştırıyor, olmayacak kavramları birbirine geçiştiriyor ona çengel buna sinyal derken sadece söylem üreten bir dil modeline dönüşmüş. karşısında bi tartışmacı olduğunda kekelemeye başlıyor.

Kesip biçilme mevzusu değil başka videoları da var. Batılı grifterlarla aynı saçmalıkları söylüyor sürekli. Covid’den sonra çok popüler oldu bu gavat ordusu. Hem yerlisi var hem yabancısı. Bazıları Sinan gibi yüksek profilli oluyor. Bazısı Andrew Tate tarzı çakal oluyor.

Sürekli ağızlarında aynı şey var. “Fakirseniz tek suçlu sizsiniz. Fakir olmak bir zihniyet meselesi. Eğer zihniyetinizi değiştirirseniz zenginleşeceksiniz.” Milletin zihniyet değiştirip delüzyondan delüzyona koşmasını öneriyorlar.
fakirseniz sisteme ayak uyduramadığınız için fakirsiniz diyor, o sırada sistem anamızı katlamak için uğraşıyor.

Son düzenleme:
Şikayet konusunda haklı gibi :/. Ama güçlüğün, zorluğun terazisi olduğunu bilmiyordum. Her güne yeni bir bilgi.
Dediği şeyler külliyen yalan değil ama boş yapıyor. Burada önemli olan aradaki dengeyi bulabilmek. Muhtemelen çoğu kişinin hayatı sandığı kadar zor değildir ve insanlık tarihinde ki en şanslı dönemlerden birinde yaşıyor olabiliriz (fırsat olarak benim düşüncem bu). Ama parasızlık gibi bir durumu bu kadar basite indirgemesi her şeyi özetliyor.

Sağlıgınız bozuksa düzeltmeye çalışabilirsiniz diyor bak sen : ) savaşın ortasındaysan da iltica et kardeşim o zaman ben de böyle derim .

Dediği şeyler külliyen yalan değil ama boş yapıyor. Burada önemli olan aradaki dengeyi bulabilmek. Muhtemelen çoğu kişinin hayatı sandığı kadar zor değildir ve insanlık tarihinde ki en şanslı dönemlerden birinde yaşıyor olabiliriz (fırsat olarak benim düşüncem bu). Ama parasızlık gibi bir durumu bu kadar basite indirgemesi her şeyi özetliyor.

Sağlıgınız bozuksa düzeltmeye çalışabilirsiniz diyor bak sen : ) savaşın ortasındaysan da iltica et kardeşim o zaman ben de böyle derim .
Boş kaçınılmaz ya, içimizdeki peygamber susmuyor, yeter ki fırsat olsun :/.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü