Genel Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan root
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Acilen Reiper ve Datte gelmesi lazım foruma. Onlar gelirse kadro tamamlanıyor.
Ben gerek duyulduğunu pek sanmıyorum. İkisi de kfnin aktif üyelerinden. Şimdi göz attım Reiper epey yorum atıyor da Datte kayıp. Şu anda hem burayı hem de orayı da kullanan insanlar var bu da buradaki etkinliği düşürüyor. Buradaki konu sayısı artsa ve yeni üyeler gelse daha aktif forum olur. Çoğu kişi kfde pandemi sırasında tüketeceğini tüketti ve pandemi sonrası da herkes aktif kendi hayatını yaşamaya başladı. Alışkanlıklar değiştikçe burası daha iyi olur diye düşünüyorum. Youtuberdakiler kfyi hiç kullanmıyor zaten çoğu da sorun yaşadı. Onlardan birisi bile önerse yeter bence.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü