Genel Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan root
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ne çok dilci var janrada..

Gördüğüm kadarıyla insan fenotipi de değişiyor lisede. Özellikle sayısal jurassic parktan hallice olduğu için gencolar daha kafa insanlarla daha rahat bir eğitimi tercih ediyor. En azından benim biladerde onu gördüm.

Diplomamı yaktıracaklar..
Yabancı dil bölümü okumak müthiş keyifli bir iş. Sınavları vs çok kolay. Gerçi senin kardeşin dil ve edebiyat okuyordu sanırım. O bölüm nispeten zor.

• Like
Tepkiler: KazumaKiryu0
Gördüğüm kadarıyla insan fenotipi de değişiyor lisede. Özellikle sayısal jurassic parktan hallice olduğu için gencolar daha kafa insanlarla daha rahat bir eğitimi tercih ediyor. En azından benim biladerde onu gördüm.

Diplomamı yaktıracaklar..
Doğrudur abi. Dilci olmak harbi güzel hissettiriyor. Üniden çıkıp işsiz kalana kadar tabi sjsjsj

Rahmetli Steve Jobs'ın: "Keşke o siteyi bizim mühendislerimiz kodlasaydı. İPhone'dan bile daha devrimci bir buluş." dediği tek One Piece forumu olan ÇaprazLonca forumu ailesine Günaydın!

Hafta Sonuna bir mesai saati kadar uzaklıktayız. Birazcık daha sabır ve sonra yatış....

@Kuroro söyle bi tweet görüyorum atıyorum sonra küfür kısaltması olduğunu farkedip siliyorum

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü