Ütopya ne derken aşağılamak için öyle dedim djfkdkdkPc parçaları satan dükkan gibi bi şey. Amazondan almak daha makul en iyisini yapmışsın. Mis gibi iş.
Ütopya ne derken aşağılamak için öyle dedim djfkdkdkPc parçaları satan dükkan gibi bi şey. Amazondan almak daha makul en iyisini yapmışsın. Mis gibi iş.
Xag sen misin la?Arabaya ötv zammı gelince araba işi ertelendi bari pc toplayam erkenden dedim, gece mopa yazdım pc toplıcam gel beraber bakak diye. Bir gece ansızın topladım öyle. 4 parçanın 3 ünü amazondan aldım btw ütopya ne anasını
Hee kim olcak lan başkaXag sen misin la?
ne bileyim nick almakta ne var başka biri almıştır dedim. Mop demesen ayıkmazdım. pc toplayacak kadar becerikli ol sonra gel yalandan w,n11 sor ne adamsın. hahaha. Yalnız güzel pc olmuş. güzel oyun sarar.Hee kim olcak lan başka
Win 11 kullanmadan ne bilem lan iyi mi değil mi. Bide usb de 10 hazır onu değiştirmeye üşendim daha çok dndkdkdkne bileyim nick almakta ne var başka biri almıştır dedim. Mop demesen ayıkmazdım. pc toplayacak kadar becerikli ol sonra gel yalandan w,n11 sor ne adamsın. hahaha. Yalnız güzel pc olmuş. güzel oyun sarar.
bende üşeniyordum sıfırdan formatladım o kadar program kurdum. hazır yeni almışken sıfırdan geç işte. Bence 10 daha iyiydi bu arada. hahahWin 11 kullanmadan ne bilem lan iyi mi değil mi. Bide usb de 10 hazır onu değiştirmeye üşendim daha çok dndkdkdk
UE5 oyunlarını bile oynatabilecek bir sistem kurmuşsun. .d Güle güle kullan.Rtx 5080 aldım. Amd 9800 x3d, ana kart gigabyte x870 eagle, ram daha gelmedi 32 gb 6000mhz corssairdı. Kalanı eski pcden kullanıcam zaten