Genel Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan root
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Deliksiz bir uyku çekmek için gereken tek yastık. Ergonomik mi? Kim bilir? Da neden beyaz çorap giyiyor? Ulan hayalimde fantezi yapacağım insana ne bileyim kurgusal karakter ya da 2D anime kızına beyaz çorap giydirmezdim. Daha doğrusu aklıma ayağı gelmezdi. Ah ah insan bir gariptir.
Sen güzel bir uyku çekersin ama Zoro yastığıyla yatıyorsan o uyku "deliksiz" mi olur bilemem
🤗

• Alev
Tepkiler: Yubashiri Vinsmoke
Deliksiz bir uyku çekmek için gereken tek yastık. Ergonomik mi? Kim bilir? Da neden beyaz çorap giyiyor? Ulan hayalimde fantezi yapacağım insana ne bileyim kurgusal karakter ya da 2D anime kızına beyaz çorap giydirmezdim. Daha doğrusu aklıma ayağı gelmezdi. Ah ah insan bir gariptir.
Zoronun ayağı ölü gibi kokuyordur.

Çok gay ya. Kütüphanesiz açarsan sıkıntı olmaz.
Luke+Treadaway+gay.gif
Youtube kanalı açarsan izleriz.
Yüksek lisans yapıp akademisyen mi olsam diye düşünüyorum şu sıralar biraz.

• Wow
Tepkiler: keepr ve Blue Sky
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü