Genel Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan root
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şartlar zor ama daha önce çalışmadığın için ekstra zor geliyor sana.
İnsani değil yahu 12 saat.
Bir yerden para gelmesini ummuyorsan zor mor bir işe girip çalışmak gerekiyor. O yüzden Türkiye'de zorluklara katlanacak mentale ulaşmak önemli. Ne kadar erken para kazamaya başlarsan ileride o kadar rahat edersin.
Ben üniversitede boş boş takılırken bile mutsuzdum, boş takılmaktan kastım geleceği düşünmeme. Şimdi hiç beceremiyorum.

Üniversiteye kadar tadına bile bakmamıştım ya. Bizimkiler de yapmaz zaten.
Ben hiç içmedim. Merak ediyor muyum tadını? Hayır. Tabii senin gibi sınıfsal bir yerin dibine sokma yapmıyorum gariban çorbaya. Fakat içmem yani. Dune'daki spice gibi bir şeyi çorbaya dönüşüyorlar. Yenir mi öyle şey?

• Like
Tepkiler: KazumaKiryu0
Ben hiç içmedim. Merak ediyor muyum tadını? Hayır. Tabii senin gibi sınıfsal bir yerin dibine sokma yapmıyorum gariban çorbaya. Fakat içmem yani. Dune'daki spice gibi bir şeyi çorbaya dönüşüyorlar. Yenir mi öyle şey?
Kardeşim ben de merak edip yemedim zaten. Yemekhanede, aile ziyaretinde vs önümüze ne konsa yiyoruz 🤷‍♂️
Benim yediğim 5 çorbadan biridir en iyisi Kahramanmaraş’tan çıkar 👌🤌
Bak domates çorbasından da çok hazzetmem. Güzelim kaşarı hiç ediyorlar çorba azıcık tüketilebilir hale gelsin diye.

• Like
Tepkiler: KazumaKiryu0

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü