One Piece’in yayımlanmaya başladığı tarihten bu yana kurulmuş olan en iyi forumun güzide üyeleri hepinize tünaydın.
Sana da Tünaydın efenim.One Piece’in yayımlanmaya başladığı tarihten bu yana kurulmuş olan en iyi forumun güzide üyeleri hepinize tünaydın.
Troçkist olma yoluna girmiş.
Yanındaki elemanlara verdiği üç kuruşluk maaş için demediğini bırakmıyordu, yine de İlker'in bile onların eline düşmesini istemem.Arada iktidar hayırlı şeylere de sebep oluyor. İlk defa faşizm vurulması gerekeni vurdu. Allah şanslı devletimize zeval vermesin.
Yıldırma yemiş olabilirsin.Korsan Fan'a gireyim dedim 5 dkda açıldı ana sayfa. Para toplayıp hayrına yeni server alalım onlara bu nedir yazık, üzüldüm orada kalanlara.
Yanındaki elemanlara verdiği üç kuruşluk maaş için demediğini bırakmıyordu, yine de İlker'in bile onların eline düşmesini istemem.
Gizli sekmeden hesap kapalıyken girdim tak diye açıldı gerçekten. Ohoo başka forumlara üye olmak da mı yıldırma sebebi olmuş? Faşist Fan her gün şaşırtıyor. Yıllarımızı verdiğimiz yerin bu hale dönmesi üzücü, nedense bu his çok tanıdık.Yıldırma yemiş olabilirsin.