kekomancer
★★★★
Hoş geldin, burada da hayalet modunu açmaman dileğiyleiyi akşamlar, yeni forumunuz hayırlı olsun

Hoş geldin, burada da hayalet modunu açmaman dileğiyleiyi akşamlar, yeni forumunuz hayırlı olsun
Cv ne yazsan co admin yaparlar hemenUlan Yıldıray ne biçim bir isim ya.Öyle bir ismin olması mı daha komik? Yoksa insanların çocuklarına Yıldıray ismini vermesi mi daha komik. Yıldıray isimli birisi KF'de 1-0 önde başlar.
Yeni bir şey değil bu. Ama söyleyince 'Baş Yıldırıcı' kısmı azıcık cezbetmedi değil, ben üyelik tarafını daha eğlenceli buluyorumBelki de buraya gelmeseydin yıldırma cihazının kumandasını sana vereceklerdi. Baş Yıldırıcı olacaktın. Muhteşem bir fırsatını kaçırdın.
Beni de unutmuşlar sanırım çaktırma ya da o kadar eski ve kayda değer bir üye olmadığım için de salmış olabilirlerBen buradaki nickimle iyi kamufle oldum o zaman @DeathSurgeon21 sen kendine dikkat et![]()
iyi akşamlar, yeni forumunuz hayırlı olsun
Bence kaide değer bir üyesin ki buradasın. Onlar öyle görmüyorsa da kendi kayıpları olur. İyi böyle, biz buradan devamBeni de unutmuşlar sanırım çaktırma ya da o kadar eski ve kayda değer bir üye olmadığım için de salmış olabilirler
Sahiden mi Aiden? :d hoş geldin ustaiyi akşamlar, yeni forumunuz hayırlı olsun