Hoşbuldum..Güzel ortam. Nice senelere diyelim
Hoşbuldum..Güzel ortam. Nice senelere diyelim
Aynı şekilde bana da bir şey olmadı. Herhalde çok tınlamıyorlar.Ben buradaki nickimle iyi kamufle oldum o zaman @DeathSurgeon21 sen kendine dikkat et![]()
Ulan bi biz mi yandık dkdkdkdAynı şekilde bana da bir şey olmadı. Herhalde çok tınlamıyorlar.
Benim orada tanıdık 2 kişi kaldı, o yüzden yabancı gelmeye başladı ortamı. Gerisi hep buradaAynı şekilde bana da bir şey olmadı. Herhalde çok tınlamıyorlar.
Şaka maka malum forumdan ne kadar tanıdığımız adam varsa çoğu burada. Tek tük kalan birkaç kişi hariç herkes geldi.Benim orada tanıdık 2 kişi kaldı, o yüzden yabancı gelmeye başladı ortamı. Gerisi hep burada
Şaka maka malum forumdan ne kadar tanıdığımız adam varsa çoğu burada. Tek tük kalan birkaç kişi hariç herkes geldi.
Ben şahsen forum dışında muhabbetim olan kim varsa çağırdım. Şu an Kavid’in Çapraz Lonca’ya transferi için görüşmeleri yürütüyorum.Tek tük kalanlar Yıldıray olmak istemiyor.![]()
Ona söyle ismini ona takan çağırıyormuş.Ben şahsen forum dışında muhabbetim olan kim varsa çağırdım. Şu an Kavid’in Çapraz Lonca’ya transferi için görüşmeleri yürütüyorum.