Genel Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan root
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bunun nesi komik? Köhne ve aptal gözüküyor sadece. Ayrıca burada hanımefendiyi töhmet altında bırakmak istemiyorum ama... Hani kapının girişine "Kocam uzaklarda haberiniz olsun" tarzı bir kağıt yapıştırmak. Bilemedim.
Meme haline gelmiş zaten. blabla eşi olmak adı altında türlü türlü videolar dönüyor.
"Kimin kocası bu" akımının bir yenisi mi çıkmış? :(
Maalesef.

Hava
images

• Haha
Tepkiler: Azo Feyfa ve keepr
Bunun nesi komik? Köhne ve aptal gözüküyor sadece. Ayrıca burada hanımefendiyi töhmet altında bırakmak istemiyorum ama... Hani kapının girişine "Kocam uzaklarda haberiniz olsun" tarzı bir kağıt yapıştırmak. Bilemedim.
Bana da davet gibi geldi. Video sonunda ses çıkacak sandım

@Kuroro takip ettiğimiz konulara yeni mesajlar kısmından girince son mesaja atıyor, en son okuduğumuz mesajın olduğu sayfaya atsa daha iyi olur bence.

• Like
Tepkiler: Kuroro

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü