William Cutting
Mod
@Montana @Yubashiri Vinsmoke @William Cutting @kekomancer bu Savaş Cebeci olayı neymiş ya yeni gördüm.
Yine ne yapmış?
@Montana @Yubashiri Vinsmoke @William Cutting @kekomancer bu Savaş Cebeci olayı neymiş ya yeni gördüm.
Surun ötesindeki kral fazla sıkmış olabilir ama buranın da naçizane kuralları var ya.küfürlü post için kusura bakmayın diğer yerden gelen davette burada daha serbest takılıyoruz denince sormadan attım
Ustam sıkma canını... Daha relax bir ortam tabii ama bazı şeylerin dozunu kaçırmadan daha relax takılıyoruz.küfürlü post için kusura bakmayın diğer yerden gelen davette burada daha serbest takılıyoruz denince sormadan attım
Kim yaziyor boyle seyleriküfürlü post için kusura bakmayın diğer yerden gelen davette burada daha serbest takılıyoruz denince sormadan attım
Şu yorumu en çok yuba yapsa şaşırırdım sonra senUstam sıkma canını... Daha relax bir ortam tabii ama bazı şeylerin dozunu kaçırmadan daha relax takılıyoruz.
Bomba gibi giriş yaptın artık @Whitebear D koruması altındasın.
Şu yorumu en çok yuba yapsa şaşırırdım sonra sen
Hangi birisi? Cenk’le kavga? Eşcinsel kickboxçu çocuktan dayak yeme? Cenk’le barışma?
Bir tane kadını tehdit etmiş küfürlü, öldüreceğim ayağı çekmiş. Kadın da bu ses kaydını yayınlamış.Yine ne yapmış?
Yok be. Zoronun çıplak samurayları kesmediği bölüm zoro nudist diye övmen hala dün gibi aklımdaBeni geçer o ya. Ben günah keçisiyim.