Genel Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan root
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Angry
Tepkiler: Yubashiri Vinsmoke
Olm niye köle oluyorum ya o kadar gün sgk primi kastık yeter :dur:

Ben sana daha iyi bakarım. Tek yapman gereken cücelerime saygı ve sevgi çerçevesinde bakman.

Evet orta kesim eriyor katılıyorum. Hala ortaçağda bir kraldan iyi yaşıyorlardır. Gelişmiş bir ülkede mesela ortalama bir gelişmiş ülke italya alalım. Orta direk bir kişi istediği zaman etini yer, temiz suya erişir, barınma sorunu yaşamaz, 80 yaşını görür, istediği zaman 8000 km uzakta tatile gider, evinde kliması açık serin serin oturur. Şu şartların yarısı o krallarda yoktur.

Cüceleri var mı? Yok. Krallar daha iyi şartlarda yaşıyordu.

• Angry
Tepkiler: kekomancer
-
Sorun senin ona iyi bakman mı yoksa evde bir keko bulunması mı? O kendine iyi bakacak mı?

Zor bir soru bu. Yani sahip olarak yapmam gerekeni yaparım sonuçta köle dediğimiz şeye para veriyorsun. İşçi değil ki bu kendi iradesiyle gelip çalışmak istesin. İşçi kendi tıpış tıpış geliyor çalışmaya başlıyor. Köle öyle değil belki 20 bin tl vereceğim köle başına. Kölem benim canımdır sokağa 20 bin tl atamam. İşçiler bile kıskanırdı benim kölelerimi öyle diyim.

En son tweet atıyordu tüm kurumlar "yalan yok öyle bir şey" diye. Hatta galiba müşteri listesinin sahibini aklayacaklar yakında boşa intihar etti adam. Galiba karısını cezaevinde çıkaracaklar birisi pardonlayacakmış. Malum ülkede terörist pardonluyorlar, oradaysa global pedo çetesi lideri pardonluyorlar.
madem yok bu adam neden hapis yattı ve hapiste yok edildi sdfgşlksdjfgdfgkl herkes liste var trafik var diye konuşurken böyle bir iğrençlik görülmedi. bi de göstere göstere yapmaları, açıklamalardaki yüzler. bunların ruhunu şeytan bile almaz

madem yok bu adam neden hapis yattı ve hapiste yok edildi sdfgşlksdjfgdfgkl herkes liste var trafik var diye konuşurken böyle bir iğrençlik görülmedi. bi de göstere göstere yapmaları, açıklamalardaki yüzler. bunların ruhunu şeytan bile almaz
siyonizm elindeki altını saçtırır mı öyle ortalığa.Adamların varlığı amerikaya bağlı.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü