Monkey D. Dragon
★★★
Hayırlı olsun usta. Güzel görünüyor canavar. Bir gün ben de topladığım pcyi atacağım inşallah..@keepr Biliyorum çok önceden sordun ama, ana kartı falan değiştirmek zorunda kaldım falan iş uzadı. Bugün anca kurabildim aleti. Çok nazlandı şerefsiz.
![]()
Oğlum avatarını mı taklit ediyon.. Toplarsın be kral. Bizde 20 lerin başında süründük...Hayırlı olsun usta. Güzel görünüyor canavar. Bir gün ben de topladığım pcyi atacağım inşallah..
Ben sürünmüyorum ama sürünmem gerektiğini düşünmeye başladım. Konfor alanımdan çıkıp beni köpek gibi yoracak bi iş bulucam. Birkaç ay çalışmak kendime getirir. Soğuk suyla duş alır gibi...Oğlum avatarını mı taklit ediyon.. Toplarsın be kral. Bizde 20 lerin başında süründük...
Kötü geceler lan. xdMerhaba.
Satış yapmak için hangi platform daha iyi? Trendyol, hepsiburada amazon vs.
E tabi. Bende bir invorter olarak aşırı insanla içli dışlı bir işe girdim. Challenge lazım.Ben sürünmüyorum ama sürünmem gerektiğini düşünmeye başladım. Konfor alanımdan çıkıp beni köpek gibi yoracak bi iş bulucam. Birkaç ay çalışmak kendime getirir. Soğuk suyla duş alır gibi...
Hala konfor alanında oluyorsun bu senaryoda.Ben sürünmüyorum ama sürünmem gerektiğini düşünmeye başladım. Konfor alanımdan çıkıp beni köpek gibi yoracak bi iş bulucam. Birkaç ay çalışmak kendime getirir. Soğuk suyla duş alır gibi...
Ne önerirsin?Hala konfor alanında oluyorsun bu senaryoda.
Çalışmak çok temel bir şey , birkaç aylık bir hava değişimi değil yani uzun vadede hangi işi yapabiliyorsan onu yap , tatil falan değil sonuçta bu birkaç ay yap bırak falan.Ne önerirsin?