Genel Sohbet

@keepr Biliyorum çok önceden sordun ama, ana kartı falan değiştirmek zorunda kaldım falan iş uzadı. Bugün anca kurabildim aleti. Çok nazlandı şerefsiz.

s61lpsn.jpg

• Love
Tepkiler: keepr
Oğlum avatarını mı taklit ediyon.. Toplarsın be kral. Bizde 20 lerin başında süründük...
Ben sürünmüyorum ama sürünmem gerektiğini düşünmeye başladım. Konfor alanımdan çıkıp beni köpek gibi yoracak bi iş bulucam. Birkaç ay çalışmak kendime getirir. Soğuk suyla duş alır gibi...

Ben sürünmüyorum ama sürünmem gerektiğini düşünmeye başladım. Konfor alanımdan çıkıp beni köpek gibi yoracak bi iş bulucam. Birkaç ay çalışmak kendime getirir. Soğuk suyla duş alır gibi...
E tabi. Bende bir invorter olarak aşırı insanla içli dışlı bir işe girdim. Challenge lazım.

• Like
Hala konfor alanında oluyorsun bu senaryoda.

• Wow

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü