Genel Sohbet

Ben de 3 senedir hic girmedim abi asjdkalsdjsakld Nisanlim o taraflarda oturuyor ailesiyle ondan biliyom ajsdklsadjask

Hemen de is kur demedik ya. Calisan olarak da girilebilir. Maasin dusuk oldugunu pek sanmiyorum.

Daha iyi oneriler de gelmis onlari da degerlendirebilir
1. derece yanık oluyor bende. Gerçi sende de benzer bir durum vardır:d

• Like
Tepkiler: yumekosai
1. derece yanık oluyor bende. Gerçi sende de benzer bir durum vardır:d
Olabilir jasdklsajdska Insaatlarda cok yandik deniz bizi bozar ;p Gecen hafta cumartesi 3de isten ciktim dinlendim pazar sabahi babamla betona gittim. Boyle yaniyorken kim napsin denizi yahu adjhklasdhasjkd

Hemen vazgeçtin..
Isi ben kuruyor olsam vazgecmem. Asiri mantikli geliyor cunku. Biz abilerle konustgumuzda bolgedeki her villaya gittiklerini soyledi. Antalyada olduklarini dusununce genis bi kazanclari vardi. Toplamda da 8 kisilerdi

Son düzenleme:
  • Haha
Tepkiler: kekomancer
@Ölüm Cerrahı ,shaman kingle ilgili içimi döktüm bi tık uzun olmuş olabilir üşenirsen okuma😃 , bence güç sistemi , hikayesi , konusu çok güzel bir anime ama çok iyi işlenemediğini düşünüyorum , çünkü 1)animenin başından beri 1 bölüm önce gelen düşmanla 1 bölüm sonra yemek yiyolar , bunu çok sorun etmedim aslında eğlenceliydi ama sonradan animenin baş kötüsüyle , çok acımasız olarak tanıtılan adamla duşa girdiler topluca yani, bi tık ciddiyeti azaltıyor gibi bence
2) animenin biyerinden sonra habire insanlar ölüp ölüp dirilmeye başladı , birileri ölüyo diriltiyolar falan habire bu diriltme olayını çok daha az yapsalar , daha mistik , olsa daha iyiydi
3) animenin bir yerinde budhalar geliyo , başda böyle çok mistik , aşırı güçlü gözüküyolar sonra 2 3 bölüm sonra budhaların başına animenin osuruktan bi yan karakteri tek atıyo , bi turda onu diriltiyolar , yani bence Bu budhaları daha mistik yapsalardı daha güzel işleselerdi mesela hani animenin çok kritik bi yeride ana budhanın gücünü görseydik , daha böyle hxh daki gibi aşırı bir hava ve aura olsaydı , ama yok budha diyebi gurup getiriyorlar, aşırı güçlü gösteriyor 2 3 bölüm sonra ana budhanın taşıyıcı ruhunu görüyoruz , hiç havalı olmadan dümdüz , hiç havalı değil yani , bi anda animenin bir yan kötüsünden tek yiyor falan , yani bence bu dediklerimi düzeltseler ve çizim tarzlarını jojo gibi daha ciddi yapsalar anime çocuksu havasından kurtulup çok daha ciddi ,güzel ve konusunun hakkını veren bir anime olurdu.
Bir de mangasını okumak lazım. Ne kadar sadık da kalınsa animede illa eklemeler oluyordur. Ama Ren-Rio gibiler kötüden sayılmaz bence… Yoh dize getiriyor bunları, haha. Genel olarak beğendiysen benim için tamamdır.

• Like
Tepkiler: Bizarre_Man
İşi bıraktım, çalışma hayatında tecrübeleri olanlar bana ne önerebilirler, hangi sektöre yönelmeli hangisinden uzak durmalıyım.
Yaşınız kaç durumunuz vs tam nedir bilmiyorum ama silahlı veya silahsız güvenlik sertifikası alıp devlet işi kovalayabilirsiniz belki. En son baktığım da puanları diğer bölümler gibi değildi. Üniversiteler falan çok yüksek puanla almıyordu. Süreç uzun sürer vs derseniz de özel sektör için de satış pazarlama işi bulabilirseniz ilk başlarda maaş düşük olsa da belli bir süre sonra tecrübe kazandıkça ve müşteriniz arttıkça maaşınız da iyileşebilir. İlk aklıma gelenler bunlar.

İşi bıraktım, çalışma hayatında tecrübeleri olanlar bana ne önerebilirler, hangi sektöre yönelmeli hangisinden uzak durmalıyım.
Aile konusunda bir sıkıntı yoksa bölümün de müsade ediyorsa kpss kasıp memur ol memurluktan aldığım tadı hiçbir şeyden almadım.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü