Genel Sohbet

Hayatlarindan çiktigimiz kisiler köşe olmuş Vega. Sorun bizde demek ki shshsggsgs
Ya öyle ya da biz bu nickleri alıp Tanrının lütfunu kaybettik. Herif efsun yemiş gibi. Disco elysium harici oyun bilmiyordu şimdi balatrodan tut yılın oyunlarını seçiyor. P*nelcilik ile ünlülerin adreslerine her türlü dava çözülür diye zarf mı atmış anlamadım lo. Oyunlar da olmuş 3-4k :(

• Haha
Tepkiler: Smith
Ya öyle ya da biz bu nickleri alıp Tanrının lütfunu kaybettik. Herif efsun yemiş gibi. Disco elysium harici oyun bilmiyordu şimdi balatrodan tut yılın oyunlarını seçiyor. P*nelcilik ile ünlülerin adreslerine her türlü dava çözülür diye zarf mı atmış anlamadım lo. Oyunlar da olmuş 3-4k :(
la sen vegapunk mıydın. bilsem yazmazdım ya pardon

brönzel lem değişmişsin editi yapmak lazım.

• Haha
Tepkiler: keepr ve yumekosai
Zıpçıktı mı püğğğğ. O kadar beraber yol çektik beee

Bak ben seni tanıdım direk. Blonde - Yakup :cautious:
Prof, kayınvalide kelimelerinin çağrıştırdığı oldu da… Hafızam eskisi kadar kuvvetli değil :/.

Beni hatırlamak matah bir şey değil len, öyleymiş gibi davranma…

Prof, kayınvalide kelimelerinin çağrıştırdığı oldu da… Hafızam eskisi kadar kuvvetli değil :/.
Daha çok hafızayı başka şeylerle doldurdum demek istemiş gibisin :cautious:

Beni hatırlamak matah bir şey değil len, öyleymiş gibi davranma…
Öyleymiş gibi davranmıyorum zaten öyle. Hediye ettiğin kitap da kitaplıkta yüzü dönük duruyor. Gerçi şu an kitaplığım yok gkfkddkdk

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü