Sevgili çapraz lonca üyesi herkesin izin günü pazar olamıyor. Ayrıca çoğu çalışan da 5 değil 6 gün çalışıyor. İyi dileklerin için çok sağol yine de. Değer veririm sana.Günaydın değerli çapraz lonca üyeleri.. Bir haftanın daha sonuna gelmek üzereyiz, umarım cumaya kadar sağ salim gelmişsinizdir.. Dişinizi sıkın, son bir mesai günü...
ingiliz parmağı ile her şey olabilir. amerika destek olur mu bilmiyorum, tabi kendi iç politikası ile dış politikası farklı olabilir. trumpa sonradan katılsa da rfk de karnivor savunucusu. bill gates ile de dolaylı yoldan mücadele ediyor. yeni yönetmeliklerde çoğu kimyasala izin çıkmıyor. ekstra belirtilmesini falan istiyorlar. gatesin arka çıktığı biçok firma bu yüzden zarar gördü diye daha da yırtıcılaştı. hatta sırf bu fabrikasyon gıda üretimine açılan savaş yüzünden yumurtasız kalmıştı adamlar sdfkşljgdf büyük firmaların eli kolu çok uzun, halk umurlarında olmadığı için bi anda rest çekiyorlar.@twei Italy Bans Bill Gates Synthetic Meat citing Health concerns The United States Takes a Different… İtalya'da darbe ya da ağır ekonomik kriz bekliyorum.
Hayda… RFK delisi de mi karnivorcu? Bir tane akıllı insan yok mu bu diyeti destekleyen. Gerçi en son susam yağını fast food tayfaya yasakladı. Food reviewcu tayfa çok mutlu beef tallowdan dolayı. “Sınıf sonuncusuydum eroin kullanmaya başlayınca birinci oldum” diyen bir adam beni katiyen ikna edemez.ingiliz parmağı ile her şey olabilir. amerika destek olur mu bilmiyorum, tabi kendi iç politikası ile dış politikası farklı olabilir. trumpa sonradan katılsa da rfk de karnivor savunucusu. bill gates ile de dolaylı yoldan mücadele ediyor. yeni yönetmeliklerde çoğu kimyasala izin çıkmıyor. ekstra belirtilmesini falan istiyorlar. gatesin arka çıktığı biçok firma bu yüzden zarar gördü diye daha da yırtıcılaştı. hatta sırf bu fabrikasyon gıda üretimine açılan savaş yüzünden yumurtasız kalmıştı adamlar sdfkşljgdf büyük firmaların eli kolu çok uzun, halk umurlarında olmadığı için bi anda rest çekiyorlar.
ben yasaklanmasına olumlu bakıyorum, geçen de bill gates destekli bir firma aga biz tereyağı yaptık hiç hayvansal ürün kullanmadan diyordu. çok salakça bişey yani bu aynı ilaç üretmek gibi. aga milyar senelik evrimi evet bikaç belirli dozda bikaç bileşik ile alaşağı edebilirsin ama bu alaşağı olma bile aradaki tüm süreçler sayesinde oluyor, sonuç odaklı yırtıcı şirketlerin eline kendini veriyorsun. tek sıkıntı şimdi bunu yasakladılar diye popülaritesinin artma ihtimali. son fransa kralı ve patates hikayesine dönmesin. et işi çok büyük iş, dediğin gibi bürokrasiyi ele geçirmeye çalışabilirler, bu işlerle genelde veganlar ilgileniyor. gerçi nasıl oluyorsa üst kademelere tesir edip hala fabrikasyon hayvan eziyetine çare bulamadılar...... lab meat bi yolunu bulur satarlar, protein tozu diye artık proteinleri millete kakalayan düzen adama ayakkabısını bile yedirir
lab meat ya hiçbi şey olmaz içinde ne olduğunu biliyoruz ehe diye verecekler ve yiyeceksin... üzerine ne bi deney var ne bir çalışma var, hiçbi istatistiği yok. sahte tereyağı için de aynısı geçerli. bu aynı doğal şeker ile günümüz sofra şekeri hikayesine benziyor, tüm organik içeriğinden arındırılmış korkunç bir emilime sahip bir ilaç gibi. ilaç üretirken bile salınımını dikkate alıyorsun, çünkü organik yöntem bu aga, sen doğada bahçe meyvesi buluyor musun, atalarımız bu meyvelerin 5te 10da 1i boyutlarındakileri yemiş, üstelik lifli yapısı da insülini bi anda arşa çıkartmıyordu. neyse şimdi yine herbokolog dayı gibisin yorumu gelecek susalım
Merak edip bu görüntünün alındığı ekipmanların fiyatına bir göz gezdirdim, teleskop ve kamera en az 250 bin lira. Bu teleskop işine girilecekse 1) çok para lazım 2) çok bilgi sahibi olmak lazım. Şuan için imkansız, ekonomik kısmı geçtim çok bilgisizim. İnsanların çektikleri görsellere bakmak bile gayet iyi, şu karenin içinde kim bilir ne çeşit canlılar var. Nasıl şartlar altında nasıl evrim geçirdiler, biz göremeyeceğiz ama yüzlerce yıl sonra insanlık görecek.Site inanılmaz iyiymiş, adamlar takım yıldızlarına ve galaksilere göre sınıflandırma yapmışlar. Mükemmel bir arşiv var, bir şey dikkatimi çekti. görsellerin alındığı yerler genellikle Amerika, Avrupa ve Uzak Doğu ülkeleri, Orta Doğu, Afrika ve Güney Amerika ülkelerine denk gelmedim. Biraz daha bakarsam mutlaka bulurum. Tayvan'dan adamın aldığı görsel, inanılmaz.