Genel Sohbet

Aslında okumayı gereksiz görüp, aile şirketinde çalışabilmek için 21-22 yaşlarında özel ünide okumaya karar veren zengin ve şımarık muhafazakar aile çocukları haftaya beni bekliyor...

Çizgi romanlara ilgisi olan varsa başlangıç için aksiyon odaklı bir şey önerebilir mi? Özellikle spider man severim. Sitelere baktığımda çok farklı seriler olduğunu gördüm kararsız kaldım

Çizgi romanlara ilgisi olan varsa başlangıç için aksiyon odaklı bir şey önerebilir mi? Özellikle spider man severim. Sitelere baktığımda çok farklı seriler olduğunu gördüm kararsız kaldım
House of M güzel. Civil warın serisi ve yan hikayeleri güzeldi. Okumadım ama planet hulk çok güzel diyorlar.

onlar bana çok dandik geliyor nedense :D manga sonrası. o yüzden ilgisizim. sen berserk ya da kingdom başla salla çizgi romanı.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü