Genel Sohbet

böyle yerlere girmekten, her sesten korkanlar var. filmler diziler yüzünden oldu sanırım ya. herkes zombi, gohul ne bileyim vampir falan çıkacak sanıyor ama torbacı çıksa kısmen daha tehlikeli sdşlfkjgşdflkg biz çocukluğumuzda hep terk edilmiş fabrikaları evleri istasyonları avmleri falan gezerdik. bi kere korkmuşluğumuz yoktu, stranger things gibi yaşıyorduk. eski bi kanal vardı, yokuş kısmına şeytan kaydırağı derdik. adını da bi abi koymuştu, bu devil slide dedikleri bi balık tuzağına benziyor diye sezon sezon. kanalda su akarken kaymayı deneyenler oluyordu 3 kişi ölmüştü sanırım 10 sene içinde.

bikaç yanlışı var en sıkıntılı olanı elinde eldiven olmaması, sürekli elini silmek zorunda kalmak sıkıntı ve keskin kenarlar yüzünden bi anda kana karışacak kemirgen pisliği... ayrıca alışkanlık edinmek lazım asla yüzüne dokunmayacaksın. bir de dışarıdayken teriyaki sebze sotesi yemek işten değil, şişkinlik yapar, onun yerine et ciğer az patates

• Like
Tepkiler: Yubashiri Vinsmoke
Souls oyunlarını hor görme konusunda Yusuf tek değil yalnız 😭
GzMism7WQAACZzY
Peki bişi sorucam. Bunu yıllar önce yazıp neden ss aldın anlık. İlerde kendime laf sokarım falan diye mi yoksa üff ne laf attım diye mi?

• Haha
Tepkiler: twei ve Azo Feyfa
Peki bişi sorucam. Bunu yıllar önce yazıp neden ss aldın anlık. İlerde kendime laf sokarım falan diye mi yoksa üff ne laf attım diye mi?
O mesajın yazım şekli ile mesajın uçurulma ihtimali yüksekti @twei 'nin dediği gibi. Dumanlı tüm souls oyunlarını en baştan farmlıyordu o sıra.

İnanılmaz büyük bir gerzeklikti klsdhfklshdf Şanslarına benim fil hafızalığım tutumuştu o gün. Normalde hayatta hatırlamam ahahaha
önce seni gaslightlamaya çalıştılar sonra bikaç kişi biz de hatırladık söyledik inkar edip edip sonra itiraf etmişlerdi dsfgsdfg

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü