kekomancer
★★★★★
Çok da ilginç olmayan olaylar.. Gerçi Kaan'ın özür dilemesi ilginç bak.
Ya ya... Neyse cıvıklık yapmayacağım neyse. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Fren fren fren!Çok da ilginç olmayan olaylar.. Gerçi Kaan'ın özür dilemesi ilginç bak.
"o an evine giderken bana anlatacaklarını, hem de yaşantısını merak ediyordum."Çok da ilginç olmayan olaylar.. Gerçi Kaan'ın özür dilemesi ilginç bak.
cringe cringe postlar gündemi meşgul ediyorlar boş yere gercekten haber niteliği taşıyan olayları gölgeliyorlar. Ayrıca kaan sezyum hala yaşıyor muymuş mizah dergileri takip ettiğim dönemde bile derginin en sönük isimlerindendi öyle hayranı olunacak bir çapı yok bu adamın ürettiği şeyler belli ."o an evine giderken bana anlatacaklarını, hem de yaşantısını merak ediyordum."
iki taraf da niyetleri yanlış anlamış gibi
karikatür koleksiyonu?Niye bir insan başka bir insanın yaşantısını merak ediyor ki? fdkjdfjd ulan yoksa benim mi sıkıntım var? Ne bileyim mafya babası olsa ya da cüce olsa ya da cüce bir mafya babası olsa hayatını merak edersin. Fentanyl bağımlısı olsa yine merak edersin ya da ne bileyim karısına nafaka vermemek için evini annesinin üstüne yapan bir Twitch yayıncısı olsa merak edersin. Neden kel, otistik ve beyaz Türk bir topacın yaşantısını merak edersin yani. Çok garip.
sen olsan kedilerini sevmek için gitmez miydin??? umarım zaaflarımı kullanarak yatağa atmazlar beni yacringe cringe postlar gündemi meşgul ediyorlar boş yere gercekten haber niteliği taşıyan olayları gölgeliyorlar. Ayrıca kaan sezyum hala yaşıyor muymuş mizah dergileri takip ettiğim dönemde bile derginin en sönük isimlerindendi öyle hayranı olunacak bir çapı yok bu adamın ürettiği şeyler belli .
En kötü kısmı o. Karikatür seven birisi dinen (tüm dinleri kapsıyor) ve aklen kıttır.karikatür koleksiyonu?
Kaan sezyum kim lan? Karakateist moduyum diye mi almış karıyı nedir?Niye bir insan başka bir insanın yaşantısını merak ediyor ki? fdkjdfjd ulan yoksa benim mi sıkıntım var? Ne bileyim mafya babası olsa ya da cüce olsa ya da cüce bir mafya babası olsa hayatını merak edersin. Fentanyl bağımlısı olsa yine merak edersin ya da ne bileyim karısına nafaka vermemek için evini annesinin üstüne yapan bir Twitch yayıncısı olsa merak edersin. Neden kel, otistik ve beyaz Türk bir topacın yaşantısını merak edersin yani. Çok garip.