Genel Sohbet

Niye bir insan başka bir insanın yaşantısını merak ediyor ki? fdkjdfjd ulan yoksa benim mi sıkıntım var? Ne bileyim mafya babası olsa ya da cüce olsa ya da cüce bir mafya babası olsa hayatını merak edersin. Fentanyl bağımlısı olsa yine merak edersin ya da ne bileyim karısına nafaka vermemek için evini annesinin üstüne yapan bir Twitch yayıncısı olsa merak edersin. Neden kel, otistik ve beyaz Türk bir topacın yaşantısını merak edersin yani. Çok garip.

• Haha
  • Wow
Tepkiler: twei ve kekomancer
"o an evine giderken bana anlatacaklarını, hem de yaşantısını merak ediyordum."

iki taraf da niyetleri yanlış anlamış gibi
cringe cringe postlar gündemi meşgul ediyorlar boş yere gercekten haber niteliği taşıyan olayları gölgeliyorlar. Ayrıca kaan sezyum hala yaşıyor muymuş mizah dergileri takip ettiğim dönemde bile derginin en sönük isimlerindendi öyle hayranı olunacak bir çapı yok bu adamın ürettiği şeyler belli .

• Wow
Tepkiler: twei
Niye bir insan başka bir insanın yaşantısını merak ediyor ki? fdkjdfjd ulan yoksa benim mi sıkıntım var? Ne bileyim mafya babası olsa ya da cüce olsa ya da cüce bir mafya babası olsa hayatını merak edersin. Fentanyl bağımlısı olsa yine merak edersin ya da ne bileyim karısına nafaka vermemek için evini annesinin üstüne yapan bir Twitch yayıncısı olsa merak edersin. Neden kel, otistik ve beyaz Türk bir topacın yaşantısını merak edersin yani. Çok garip.
karikatür koleksiyonu?

cringe cringe postlar gündemi meşgul ediyorlar boş yere gercekten haber niteliği taşıyan olayları gölgeliyorlar. Ayrıca kaan sezyum hala yaşıyor muymuş mizah dergileri takip ettiğim dönemde bile derginin en sönük isimlerindendi öyle hayranı olunacak bir çapı yok bu adamın ürettiği şeyler belli .
sen olsan kedilerini sevmek için gitmez miydin??? umarım zaaflarımı kullanarak yatağa atmazlar beni ya

• Wow
Tepkiler: Bavs
Kaan sezyum kim lan? Karakateist moduyum diye mi almış karıyı nedir?

Şimdş baktım da. Adam uzaylıya benziyor. Belki onu merak etmiştir. Ne yiyip içip bu sıfata bütünülüyor diye.

Bu arada ünlü sapıklığı çok var ya. Böyle ucundan kıçından ünlü bile olsan yiyor demek ki.

• Haha
Tepkiler: Yubashiri Vinsmoke
kaan sezyum ve diğer karikatürist tayfanın tw da çok takipçisi var sebebi ise bundan 12-13 sene önce twitter ı kimse kullanmıyorken bunlar onaylı hesaplarla tweet atıyorlardı o zamandan kastıkları taban takipçi . Zaten takipçi sayısına göre beğenilere falan baksanız görürsünüz çoğu ölü hesap. sezyum karikatüristte değildi mizahi metinler falan yazıyordu dergide ve baya sönük bir isim. Ünlü bile demem.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü