Genel Sohbet

Abi sırf bu yüzden 10 yaşında belim kayıyordu. Ondan sonra asla denemedim
geçmiş olsun valla doğrudur. ama ben çok temiz kayarım dlfkgjd ya top geçmez ya adam geçmez. şaka maka biz titanyumdandık yada şanslıydık. bi omuza 2 seksen uzatıyordum, bi kayıyorlardı 3 takla atıyordum falan. beton, toprak, çakıl falan akıyorduk.

• Like
Tepkiler: DeathSurgeon21
Forum üyelerinin favori OP karakterlerini derlediğim serinin yeni konuğu @kaizokuou
Eline sağlık ustam, çok güzel olmuş.
1m izlenme görünce @Smith
surprised-koala-meme-template-regular-20a58ed4.webp
Karakterlere bak kimi ölmüş kimi uzuvsuz. Diğerlerine kim bilir neler olacak :cautious: @kaizokuou
Senin eski nick akagami shankstı la, utanmaz adam :cautious:

Kpss çalışma hakkında tavsiyesi olan var mı ? Fena halde kafaya takıp 2026 kpss için dün itibariyle başladım.Önümde aşağı yukarı 10 ay gibi bir süre var.

Tarih ve coğrafya özellikle ne kadar anlamayı gerektirse de ağırlıklı olarak ezber ve çok fazla şey var.İlk 4 ayda sadece tarih ve coğrafya çalışıp bunları bitirsem sonra türkçe,mat,vatandaşlık için 6 ay yeter gibi geliyor.Zaten türkçe ve mat konu anlatımı az bol soru çözülmesi gereken dersler.Bu çalışma sistemi iyi bir sistem olur mu ?

Tavsiyesi olan varsa valla alırım.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü