Mewtwo
★★★★
Capori-Han 1v5 yaparBu ekip vs @kekomancer , Azerbaycan Teknoloji CEO'su ve Besim Tibuk kapışsa kim kazanır?
Capori-Han 1v5 yaparBu ekip vs @kekomancer , Azerbaycan Teknoloji CEO'su ve Besim Tibuk kapışsa kim kazanır?
"Gerçekten 2 buçuk saat Naruto konuşup, Narutodan hiç bahsetmeyecek tek ekip buydu".Capori-Han 1v5 yapar
Önerilenlerde bu çıktı:"Gerçekten 2 buçuk saat Naruto konuşup, Narutodan hiç bahsetmeyecek tek ekip buydu".
Bak şimdi merak etmedim değil, yarın sabah yemek yerken izlerim.Önerilenlerde bu çıktı:
![]()
Önerilenlerde bu çıktı:
![]()
daha girişte çok bilgili olduklarını anladım. narutonun en başta büyücü olduğu bilgisi beni derinden etkiledi"Gerçekten 2 buçuk saat Naruto konuşup, Narutodan hiç bahsetmeyecek tek ekip buydu".
5 dakika izler kapatırım diyodum fena geyik çevirmişler. 20 dk oldu kapatamadım sjsksk
5 dakika izler kapatırım diyodum fena geyik çevirmişler. 20 dk oldu kapatamadım sjsksk
2.5 saatlik Naruto videosunda Naruto'dan bahsetmemişler.5 dakika izler kapatırım diyodum fena geyik çevirmişler. 20 dk oldu kapatamadım sjsksk
İnternette yarım bıraktığını gördüm. Bu adamın evini basmaya gelecek bir babayiğit yok muDaha başlarındayım ama akıp gidiyor.
Ana kahramanımızın manita konusunda berserk'e benzer mutsuz bir son yaşamasına hazır mıyım emin değilim. Umarım yaşamaz