kaizokuou
Editör
bu büyüklük canımı sıkmaya başladıKorsanda okumada bile milleti geçiyor @kaizokuou
bu büyüklük canımı sıkmaya başladıKorsanda okumada bile milleti geçiyor @kaizokuou
Aferin Ogün. Bugün yarın 4 adam 8 füze de atabilir. OHAL’e götürebilecek muhtemel silsilenin başlangıcıdır :/.
Çok naif bir insansın Reis, hangi projenin ürünü olduğunu kim ortaya çıkaracaktı da susturdular xDHangi projenin ürünü olduğu ortaya çıkmasın diye susturuldu. Konuşmasın diye.
Valla haklısın usta. Ben de bu sorunun cevabını Netanyahu’ya sormak istiyorum. Fakat kendisinin Türkiye baş temsilcisinin binası İstanbul’da değil Ankara’daÇok naif bir insansın Reis, hangi projenin ürünü olduğunu kim ortaya çıkaracaktı da susturdular xD
Öyle işleyen bir kurum mu var memlekette.
Ooooo sen büyük çerçeveye falan dalmışsın, ben daha yerel takılıyorum xDValla haklısın usta. Ben de bu sorunun cevabını Netanyahu’ya sormak istiyorum. Fakat kendisinin Türkiye baş temsilcisinin binası İstanbul’da değil Ankara’da![]()
Sabahtan beri kargo bekliyorum, hala gelmedi...Dünyanın en kötü kargo şirketi = Amazon’un çalıştığı kolay gelsin. Şube ağı olmadığı için yalnızca eve bırakıyorlar . Tahmini teslimat saati ise sabah 9 akşam 8.