Genel Sohbet

Benim kuzenler de Maltepe evlendirme dairesinde yaptı. Nikah sonrası üstü kapalı terası ayarlıyorlar. 40 dk - 1 saat süre veriyorlar. Küçük dans ve takı töreni oluyor en sonunda da dağılıyorsun. Miss gibi düğün sana jaskdlasjkl
Evet, kısa bir takı töreni falan da yapmana müsade ediliyor zaten alan vs ayarlanmış oluyor. Da işte bu söylem kağıt üzerinde çalışıyor çoğu zaman, aileler davullu zurnalı iş istiyor.

Evet, kısa bir takı töreni falan da yapmana müsade ediliyor zaten alan vs ayarlanmış oluyor. Da işte bu söylem kağıt üzerinde çalışıyor çoğu zaman, aileler davullu zurnalı iş istiyor.
La sanki oynuyorlar yaa. Biz Malatyalıyız daha ailem ve sülaleden birilerinin düzgün oynadığını görmedim. İsteyen evinde halay potpori açsın karşim yaa

Bir arkadaşım öyle halletti işini, baya şirin bir mekan. Orada işi hallettik, akşamına topluca meyhane işte. Tertemiz çözüyorsun işini. Sadece sırayı bir sene öncesinden alması gerekebilir:d Bir de Onur bölge insanı değil, düğün dayatması o kadar olmayabilir bizdeki gibi:d
Eeee şanslı bir bölgedesin diyeyim xD

• Haha
Tepkiler: kekomancer
Charlie Kirk öven Türkçe twitler gördüm tam bu tipler bizim ülke ortamında nasıl yetişebiliyor diye düşünürken aklıma aynı yerde beraber birkaç ay çalışmış olduğum hizbullahçı milliyetçi adam geldi.

Charlie Kirk öven Türkçe twitler gördüm tam bu tipler bizim ülke ortamında nasıl yetişebiliyor diye düşünürken aklıma aynı yerde beraber birkaç ay çalışmış olduğum hizbullahçı milliyetçi adam geldi.
Türkiye NATO'dan atılsın sonra da Ermenistan'a yaptıkları için cezalandırılsın diyen bir lavuğu savunmaları bile Türkçülerin alık akıllı olduğunu gösteriyor.

• Like
Tepkiler: LaughTale

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü