Genel Sohbet

herkes aynı şeyi düşünüyorsa ben karşı tarafta olmayı severim aga. şu an herkes komplo üretiyorsa ben bu adamın özgür iradesi ile öldürdüğünden yanayım. ama derin devletin sonradan harcamak için adam yetiştirmesi teorisinin çok albenisi var yani güzel dizi olur, hem vuran da beyaz ki beyaz hariç kim çıkarsa devasa bir karışıklık çıkacaktı. trump tarafı için bile kirk'in düşünceleri ucubeydi.

ya zaten çok pro olmana gerek yok reyiz, atış yaptığın silaha alışkın olacaksın, kalibre edeceksin zaten silahın mühendisliği op. bende ufak da olsa miyopi vardı, 200 metreden gözlüksüz dürbünsüz g3 ile 3 atışta göğüse üçgen yapmıştım. üstelik g3 ün tepmesi bu elemanın silahından daha fazladır. yetmezmiş gibi kalibresi yapılmasına rağmen nişan alırken 3mm aşağı 1mm sola yapmam gerekiyordu. deri fazlasından kaymasın diye dirsekleri önce dar yerleştiriyorsun, sonra dışa doğru açıyorsun, iyice iç omza yerleştir, nefes ver, sıkarken yavaşça tetiği sıkıştır, gg.

451.jpg
Ben de 3'te 2 yaptım 200 metreden, iğrenç bir silahtı tabi bir de geceydi. Yine haklı çıktığın başka bir konu diye yorumluyorum bunu.

• Wow
Tepkiler: twei
Ben de 3'te 2 yaptım 200 metreden, iğrenç bir silahtı tabi bir de geceydi. Yine haklı çıktığın başka bir konu diye yorumluyorum bunu.
ben haklı değilim reyiz başçavuş öğretmişti bana nişancılığı daha önce makineli tüfek sıkmamıştım ben ne anlarım

O atış işine girmemek için "sivilde belli sıkıntılarım vardı, bana silah vermeyin komutanım" diye rp yapmıştım. Ağaç altına çöküp izlemiştim elemanları🥀

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü