Genel Sohbet

ben böyle zevkine tutan ingilizce videoların farklı dillerde kopyalandığı videoları bulmayı seviyorum. o köpürmesi, anlayamazsınız...

şu elemanı seneler önce bikaç kere izlemiştim, bu kadar full copy-paste üretime geçtiğini bilmiyordum. özellikle kontrol ettim belki son 20 30 videosunda excel açmamış adam videoyu birebir kopyalarken excel açmış oran gösteriyor sdfşlgjfg bu tip youtube videolarından tavsiye almaya çalışıyorsanız kesinlikle almayın. sizden tek farkları siz onun kopya videosunu izlerken o da başkasından izlemiş, konu hakkında gerçek bilgisi yok.

hadi videoyu kopyaladın bari bikaç ay bekle, bi ayda direkt basmışsın kopyayı.

• Wow
Tepkiler: sensey

ben böyle zevkine tutan ingilizce videoların farklı dillerde kopyalandığı videoları bulmayı seviyorum. o köpürmesi, anlayamazsınız...

şu elemanı seneler önce bikaç kere izlemiştim, bu kadar full copy-paste üretime geçtiğini bilmiyordum. özellikle kontrol ettim belki son 20 30 videosunda excel açmamış adam videoyu birebir kopyalarken excel açmış oran gösteriyor sdfşlgjfg bu tip youtube videolarından tavsiye almaya çalışıyorsanız kesinlikle almayın. sizden tek farkları siz onun kopya videosunu izlerken o da başkasından izlemiş, konu hakkında gerçek bilgisi yok.

Türkçe internet ve geldiği son durum içler acısı.
Bu arada tavuğu bu şekilde parçalamak biraz zahmetli. Min 3-4 kez kendini doğrama garantili, ki ben kanat hariç tüm eti kemikten ayırıyorum.
Spor işine fazla sarma durumu tehlikeli. Devletimizin acilen önlem alması lazım.
G0wJR6MX0AAm36A

• Haha
Tepkiler: DeathSurgeon21

TriggTube da iyidir. Bir Amerikalı için Dünya mutfağına oldukça hakimdir. İtalyan ve Çin mutfağını yapmakla kalmaz gidip yaşamış da oralarda. Bizimkiler anca hacılasın içeriği.

• Wow
Tepkiler: twei
Bu arada tavuğu bu şekilde parçalamak biraz zahmetli. Min 3-4 kez kendini doğrama garantili, ki ben kanat hariç tüm eti kemikten ayırıyorum.
Spor işine fazla sarma durumu tehlikeli. Devletimizin acilen önlem alması lazım.
G0wJR6MX0AAm36A

Spoiler içerisindeki görsel...

giphy.gif

Oha alttaki eleman ne kadar inan ozdemire benziyor ya

• Wow
Okulların açılmasıyla trafik iyice moral bozucu oldu. Bugün ileriden dönmek için yolun sağındaki ikili sıraya girdim. Soldan gelenler inatla araya girmeye çalışırken ben de öndeki araca yakın gitmeye çalışıyordum. En sonunda yorulup soldan gelen bir araca yer açayım dedim. Adam önüme girmeyip sıranın en önüne gidip bekledi. :) Ben 5. sıradaydım, arkamda 50 kişi vardır. Bu araya girenler yüzünden ayrı trafik oluşuyor. Polisin seri ceza yazması lazım bu kişilere. Durduk yere 3. şerit oluşturuyorlar, 2 yolu da tıkıyorlar.

• Like
Tepkiler: Glorfindel
korkunç görsel için teşekkürler. tavuk kesmek zor değil aga yapma, çıt çıt kır gitsin, ben bütün atarım fırına mis gibi tekte gömerim, bi gün götürür.

ama şu diğer videoyu kopyalayacağım diye göğüsten deriyi ayırması cehalet, onun olayı orda, proteinin yağsız bir olayı yok, yağın proteinsiz bir olayı yok. bi de o tenderlardan tendon ayıklaması... kolajeni de supplement alır artık enayi.
TriggTube da iyidir. Bir Amerikalı için Dünya mutfağına oldukça hakimdir. İtalyan ve Çin mutfağını yapmakla kalmaz gidip yaşamış da oralarda. Bizimkiler anca hacılasın içeriği.
ecnebi reyiz çok pasta-pastry falan yapıyor bana gelmiyo ya. zaten shorts dışında tutan 2-3 videosu var, onu da kopyalamışlar işte dsflgkj

korkunç görsel için teşekkürler. tavuk kesmek zor değil aga yapma, çıt çıt kır gitsin, ben bütün atarım fırına mis gibi tekte gömerim, bi gün götürür.

ama şu diğer videoyu kopyalayacağım diye göğüsten deriyi ayırması cehalet, onun olayı orda, proteinin yağsız bir olayı yok, yağın proteinsiz bir olayı yok. bi de o tenderlardan tendon ayıklaması... kolajeni de supplement alır artık enayi.

ecnebi reyiz çok pasta-pastry falan yapıyor bana gelmiyo ya. zaten shorts dışında tutan 2-3 videosu var, onu da kopyalamışlar işte dsflgkj
Bıçak biraz büyük, kontrol etmesi zor haliyle. Kanımla tütsüleme oranım %30 civarında. Tümden birkaç kez denedim, fırın tırt diye yazık oldu hayvana.
Tendonlara ellemiyorum ya o işi başka noktaya götürür.

• Like

Adamın söylediklerinin aynısını söylemiş.

Bu arada göğüs ayırırken illaki aşağıdaki yağdan başlamaya gerek yok. Üst tarafındaki kemiği takip ederek, aşağıda kadar inip, kesebilirsin. Türkiye'de yapılan, öğretilen bu en azından. Oradan bile başkasından aldığı belli oluyor.

• Wow
  • İmza
Tepkiler: kekomancer ve twei
Adamın söylediklerinin aynısını söylemiş.

Bu arada göğüs ayırırken illaki aşağıdaki yağdan başlamaya gerek yok. Üst tarafındaki kemiği takip ederek, aşağıda kadar inip, kesebilirsin. Türkiye'de yapılan, öğretilen bu en azından. Oradan bile başkasından aldığı belli oluyor.
bu arada bilgidir başkasından alırsın ama birebir yapma, bari kendinde bişeyler kat. hani en son şimdi bunları marinasyona bırakalım dese ona bile okeydim

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü