Blue Sky
★★★
Çapraz Manga mı? Enteresan bana uyarı falan gelmedi.çeviri sitesinde kumar sitesi virüsü gibi bir şey olmuştu ondan mı acaba dedim kumar reklamı gelince
Çapraz Manga mı? Enteresan bana uyarı falan gelmedi.çeviri sitesinde kumar sitesi virüsü gibi bir şey olmuştu ondan mı acaba dedim kumar reklamı gelince
Yok usta ya tortuga, bi kaç ay oldu ama.Çapraz Manga mı? Enteresan bana uyarı falan gelmedi.
Ayıp beee. Bizim böyle işlerle ne işimiz olsun ??? Hentai koysak neyse de bu olmadı...Çapraz Manga mı? Enteresan bana uyarı falan gelmedi.
Orası üyelikli değildi. Tortugayı da birçok kişi kullanıyor olsa herkese olur diye düşünüyorum. Kfdeki olayı bilemiyorum ama virüs veya hacklenme durumunda oradaki hesabın mail adresleri duruyordur. Site genelde üye silmeyi yapmıyor konular kayboluyor diye. Peki hiç futbol veya başka sporu takip etmek için site kullanıyor musun ? Onlardan olmasınYok usta ya tortuga, bi kaç ay oldu ama.
Kayıt olmalı bir yere girmedim fazla ama bilmiyorum, neyse zatan mail adresi ile fazla işim olmuyordu değiştiririm en kötüAyıp beee. Bizim böyle işlerle ne işimiz olsun ??? Hentai koysak neyse de bu olmadı...
Orası üyelikli değildi. Tortugayı da birçok kişi kullanıyor olsa herkese olur diye düşünüyorum. Kfdeki olayı bilemiyorum ama virüs veya hacklenme durumunda oradaki hesabın mail adresleri duruyordur. Site genelde üye silmeyi yapmıyor konular kayboluyor diye. Peki hiç futbol veya başka sporu takip etmek için site kullanıyor musun ? Onlardan olmasın
En mantıklısı. Ben bi an Kuroro operasyon çekiyor sandım. Oradaki insanları buraya çekerek Smoya emektar rolü verip herkesi burada yönetmeyi düşünmüştür dedim. Dikkat et bazen cevaplar daha yakında olabiliyor. Kırmızı saçlılardan uzak durKayıt olmalı bir yere girmedim fazla ama bilmiyorum, neyse zatan mail adresi ile fazla işim olmuyordu değiştiririm en kötü
Ne kadar özel güvenlik tanıdığım varsa hepsi kedinin gölgesinden korkan pısırık aciz insanlar.
Smoker'da zaten oranın yakışıklı güvenliğiydi.
Benim de bilgim yok. Ama girilmiyor siteye 2-3 gündür. Discord gruplarına pek girmem o yüzde açıkcası pek fikrim yok.KF virüs olayı nedir? Site kapalı galiba, KF discord sunucusundan ya atılmışım ya da kapatılmış.
@Alpamis KF is no more mu usta durum nedir
peki bu dragonun yüzüne ne oldu, biri suratını frp zemine basmış gibi garip bi izSmoker'da zaten oranın yakışıklı güvenliğiydi.