Genel Sohbet

Çapraz Manga mı? Enteresan bana uyarı falan gelmedi.
Ayıp beee. Bizim böyle işlerle ne işimiz olsun ??? Hentai koysak neyse de bu olmadı...

Yok usta ya tortuga, bi kaç ay oldu ama.
Orası üyelikli değildi. Tortugayı da birçok kişi kullanıyor olsa herkese olur diye düşünüyorum. Kfdeki olayı bilemiyorum ama virüs veya hacklenme durumunda oradaki hesabın mail adresleri duruyordur. Site genelde üye silmeyi yapmıyor konular kayboluyor diye. Peki hiç futbol veya başka sporu takip etmek için site kullanıyor musun ? Onlardan olmasın

Ayıp beee. Bizim böyle işlerle ne işimiz olsun ??? Hentai koysak neyse de bu olmadı...

Orası üyelikli değildi. Tortugayı da birçok kişi kullanıyor olsa herkese olur diye düşünüyorum. Kfdeki olayı bilemiyorum ama virüs veya hacklenme durumunda oradaki hesabın mail adresleri duruyordur. Site genelde üye silmeyi yapmıyor konular kayboluyor diye. Peki hiç futbol veya başka sporu takip etmek için site kullanıyor musun ? Onlardan olmasın
Kayıt olmalı bir yere girmedim fazla ama bilmiyorum, neyse zatan mail adresi ile fazla işim olmuyordu değiştiririm en kötü

• Like
Tepkiler: Vegapunk
Kayıt olmalı bir yere girmedim fazla ama bilmiyorum, neyse zatan mail adresi ile fazla işim olmuyordu değiştiririm en kötü
En mantıklısı. Ben bi an Kuroro operasyon çekiyor sandım. Oradaki insanları buraya çekerek Smoya emektar rolü verip herkesi burada yönetmeyi düşünmüştür dedim. Dikkat et bazen cevaplar daha yakında olabiliyor. Kırmızı saçlılardan uzak dur

51b4e08d4ddc24b925dbab3b30db2de97ccdeb45r1-240-184-hq.gif

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü