Genel Sohbet

all-of-them-palpatine.gif

• Haha
Tepkiler: Skywalker
Ne kaçırdım ya, Bleach ve AOT ost dinleyeğim diye mevzu kaçtı. Gece gece canım sıkıldı.

KPSS A grubundan sınava girmiş olan var mı ? Özel sektör denerim diyordum sanayideki 1200 fabrikanın 700 tanesi süresiz ara vermiş büyük ihracat yapanları Mısır'a kaçmış mecbur 2. seçenek olarak vergilerinizi sömürmeyi deneyeceğim.

• Haha
Tepkiler: Yubashiri Vinsmoke
Bu Trump ne ayak, adamın konuşmalarının hiç birinde mantığının ne olduğunu anlayamıyorum. Tamam güçlüsün, ne istersen yaparsın ama bu kadar gösteriş budalası olmakta çok fazla. Amerikan halkında bunun bir karşılığı var mı, sürekli benzer şeyler yapmaya devam ediyor.

• Like
Tepkiler: LaughTale
Bu Trump ne ayak, adamın konuşmalarının hiç birinde mantığının ne olduğunu anlayamıyorum. Tamam güçlüsün, ne istersen yaparsın ama bu kadar gösteriş budalası olmakta çok fazla. Amerikan halkında bunun bir karşılığı var mı, sürekli benzer şeyler yapmaya devam ediyor.
Var. Amerikan'nın okyanusa ulaşımı olmayan iç kesmi Trump'a bayılıyor. Okuma yazması olmayan hillbillyler ve inbreed redneckler yoluna ölüyor. Demokratlar yıllarca bizi cahiliz diye ezdi, demokratik haklarımıza engel oldular, Trump geldi bize hakkımız olanı verdi diyorlar.

KF mevzusu cidden tam olarak ne, ben klasik bir kaç günlük sitenin gidip geri gelmesi zannediyordum ama bu kadar fazla kişi geldiğine göre site sanırım tamamen uçmuş.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü