Genel Sohbet

Bir banka beni fena darlıyor. Neredeyse her gün faizsiz kredi var diye mesaj atıyor. Ulan işsiz güçsüz diplomasız adamım. Canımı mı alcaksınız ödeyemezsem? Bu nasıl çürümüş bir düzen dayı. Allah bankaların eline düşürmesin. Hayırlı cumalar.

Bir banka beni fena darlıyor. Neredeyse her gün faizsiz kredi var diye mesaj atıyor. Ulan işsiz güçsüz diplomasız adamım. Canımı mı alcaksınız ödeyemezsem? Bu nasıl çürümüş bir düzen dayı. Allah bankaların eline düşürmesin. Hayırlı cumalar.
Faizsiz krediye çök, bedava para gibi düşün.

• Haha
Tepkiler: Azo Feyfa ve keepr
Sabah sabah başıma gelen iş.. Evden çıkarken anahtarı kapıda unutmuşum. Yedek anahtar olsa da açamayacağım için komşudan merdiven aldım, o da maşallah eşek ölüsü gibiydi, komşular da evde yoktu, merdiveni depodan alıp geldim. Ev birinci katta olduğundan sıkıntı yaşamadan girdik. Ama 5m yukarı dengesiz bir merdivenle çıkmak ufak da olsa bir başımı döndürdü. Güne eğlenceli bir başlangıç yapmış olduk böylece.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü