Yubashiri Vinsmoke
★★★★★
@kekomancer tüm insanlığın Kadıköy Boğası olduğu bi dünyaya mı düşmek? yoksa Tuna Tavus ve Prime FantastikCeo'ya karşı ölmüne kafes dövüşüne mi çıkmak?
Tüm galaksinin Kadıköy Boğası'na dönüştüğü bir paralel kurgu fena olmazdı..@kekomancer tüm insanlığın Kadıköy Boğası olduğu bi dünyaya mı düşmek? yoksa Tuna Tavus ve Prime FantastikCeo'ya karşı ölmüne kafes dövüşüne mi çıkmak?
Tüm galaksi leanbeefpatty olsaTüm galaksinin Kadıköy Boğası'na dönüştüğü bir paralel kurgu fena olmazdı..
Ne güzel. Hangi üni? Ben film tasarım ve yönetmenlik okumuştum çok kısa bir dönem. Radyo, Sinema ve Tv şeklinde değildi. Oeada işler nasıl yürüyor?Radyo, Sinema ve TV.
Philip K. Dick romanlarına çevireceksin galaksiyi yavaş!!Tüm galaksi leanbeefpatty olsa
![]()
Philip K. Dick romanlarına çevireceksin galaksiyi yavaş!!
Bende uygulaması zaten yok üstünede tarayıcıda zaman çizelgesi ve arama çubuğunu etkisizleştirecek eklentiler yüklü. Sadece kendi oluşturduğum listelerde dolanıp çıkıyorum. Günde 15 dakikadan fazla geçirdiğimi pek hatırlamıyorum.Mavi tikle beraber sitenin içinden geçtiler işte, herkes bir şeylere baitleyip etkileşim toplama derdinde.
Bende tarayıcı açıkken sürekli açık da gezintiyi heladayken yapıyorum. Algortima çok esnek ve ufak bir iki tıkla mahvoluyor time. Eskisi gibi derinlere inemiyorsun..Bende uygulaması zaten yok üstünede tarayıcıda zaman çizelgesi ve arama çubuğunu etkisizleştirecek eklentiler yüklü. Sadece kendi oluşturduğum listelerde dolanıp çıkıyorum. Günde 15 dakikadan fazla geçirdiğimi pek hatırlamıyorum.
10 leanbeefpatty vs 1 keko?Philip K. Dick romanlarına çevireceksin galaksiyi yavaş!!
Marmara. Burada adı da film tasarımı ve yönetimi. İsim hariç her şey aynı.Ne güzel. Hangi üni? Ben film tasarım ve yönetmenlik okumuştum çok kısa bir dönem. Radyo, Sinema ve Tv şeklinde değildi. Oeada işler nasıl yürüyor?