Genel Sohbet

Yok şöyle seviyorum yok böyle seviyorum muhabbetleri... Kadınlara güvenilmeyeceğini genç yaşta öğrendim, şu saatten sonrada hiçbir kadına güvenmem. Bir kere güven sarsılınca kafada her şey bitiyor.
Ah be kardeşim, bu genç yaşta kim üzdü seni? :/

• Haha
Tepkiler: Azo Feyfa
İyi geceler.
8b0d13e00a5ae5b739b76e57c3aa21a8.gif

• Like
Tepkiler: keepr
Neyse, yazdım yazdım sildim.
Okudum ama futbol sohbet kardeşliğimizden dolayı ne yazdığını kimselere söylemiycem.. Hep neşeli yorumlarını okuduğum birinin dertlenmesi üzdü ustam derbeder berk gibi sigara yakıp ciğerlere patinaj çektirmeye gidiyorum...

• Like
Okudum ama futbol sohbet kardeşliğimizden dolayı ne yazdığını kimselere söylemiycem.. Hep neşeli yorumlarını okuduğum birinin dertlenmesi üzdü ustam derbeder berk gibi sigara yakıp ciğerlere patinaj çektirmeye gidiyorum...
Çok umurumda değil, bir daha karşıma çıkmasın gölge etmesin yeter...

• İmza
Tepkiler: Kenny
Yok şöyle seviyorum yok böyle seviyorum muhabbetleri... Kadınlara güvenilmeyeceğini genç yaşta öğrendim, şu saatten sonrada hiçbir kadına güvenmem. Bir kere güven sarsılınca kafada her şey bitiyor.
Usta kadın mı? Kadın diye bir şey yok. Kadın dediğimiz şey aslında Erkek 2. Allah birincisini çok beğenince ikincisini yaratmış.

• Haha

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü