Ah be kardeşim, bu genç yaşta kim üzdü seni? :/Yok şöyle seviyorum yok böyle seviyorum muhabbetleri... Kadınlara güvenilmeyeceğini genç yaşta öğrendim, şu saatten sonrada hiçbir kadına güvenmem. Bir kere güven sarsılınca kafada her şey bitiyor.
Neyse, yazdım yazdım sildim.Ah be kardeşim, bu genç yaşta kim üzdü seni? :/
Okudum ama futbol sohbet kardeşliğimizden dolayı ne yazdığını kimselere söylemiycem.. Hep neşeli yorumlarını okuduğum birinin dertlenmesi üzdü ustam derbeder berk gibi sigara yakıp ciğerlere patinaj çektirmeye gidiyorum...Neyse, yazdım yazdım sildim.
Çok umurumda değil, bir daha karşıma çıkmasın gölge etmesin yeter...Okudum ama futbol sohbet kardeşliğimizden dolayı ne yazdığını kimselere söylemiycem.. Hep neşeli yorumlarını okuduğum birinin dertlenmesi üzdü ustam derbeder berk gibi sigara yakıp ciğerlere patinaj çektirmeye gidiyorum...
Karı milleti geçici Şanlı Galatasaray kalıcı. Biz barbarlıktan devam ustamÇok umurumda değil, bir daha karşıma çıkmasın gölge etmesin yeter...
Usta kadın mı? Kadın diye bir şey yok. Kadın dediğimiz şey aslında Erkek 2. Allah birincisini çok beğenince ikincisini yaratmış.Yok şöyle seviyorum yok böyle seviyorum muhabbetleri... Kadınlara güvenilmeyeceğini genç yaşta öğrendim, şu saatten sonrada hiçbir kadına güvenmem. Bir kere güven sarsılınca kafada her şey bitiyor.